Hírek, aktualitások

dátum 2005-06-29 idő 15:14

A térség legjelentősebb franchise expója Budapesten

A szakemberek szerint a franchise- és egyéb, márkavásárláson alapuló üzleti együttműködési technikák előtt nagy jövő áll a térségben - ezt a tavaly első alkalommal megrendezett budapesti esemény iránti érdeklődés is igazolja.

A 2004-es expón készített felmérésből kiderült, hogy a résztvevők 80 százaléka a régió egyik legjelentősebb üzleti fórumaként értékelte a rendezvényt.

Cégünk, a DAKEXPO Kft. nemrégiben sajtóközleményben jelentette be, hogy szeptember 28. és 30. között megrendezi a Második Magyarországi BuyBrand Show és Nemzetközi Franchise Expót a Budapesti Corvinus Egyetemen. A rendezvény célja, hogy sikeres külföldi és magyarországi franchise-üzlethálózatok mutatkozhassanak be és új vállalkozó partnereket találjanak Magyarországon.

Ne hagyja ki! Miért is?!
 
A
Második Magyarországi BuyBrand Show a legnagyobb nemzetközi és hazai márkák és hálózatok képviselőinek bemutatója, ahol új piaci szereplőket és partnereket találhat üzleti stratégiájának megvalósításához!
 
A kiemelkedő nemzetközi érdeklődést az is jelzi, hogy a U.S. Commercial Service (Amerikai Kereskedelmi Iroda) és a The Candanian Trade Commissioner Service (Kanadai Kereskedelmi Kirendeltség) is külön pavilonnal képviselteti magát kiállításunkon.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.