Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-08 idő 09:02

Ágyba vitték a McCafé fogyasztóit

A McDonald's Magyarország egy szabadtéri esemény erejéig kiengedte az éttermeiből a kávék csábító illatát, hogy a fogyasztók megtapasztalhassák, a McCafé frissen főzött kávéi mennyire finomak.
A tökéletes kávézás élményéért a McCafé ágyba is hozta a kávét. Cserébe a kávézni vágyóknak csak annyit kellett tenniük, hogy látványosan az ágyba ugrottak - írja a marketinginfo.hu.
"A kora reggel kezdődő eseményre egy gulliveri díszlettel készültünk" - mondta Sajósi Tamás, a Kastner & Partners budapesti irodájának ügyvezetője. "A járókelők már messziről kiszúrhatták, hogy egy szokatlan objektum magasodik az Erzsébet tér közepén, az ágy mágnesként vonzotta az embereket."
"Fontosnak tartottuk, hogy ne csak kínáljuk a kávét, hanem aktív részvételre ösztönözzük a látogatókat. Vagyis tenniük kellett valamit a finom kávéért. Ez a kis erőfeszítés persze legalább annyi örömet okozott, mint maga a kávé, hiszen szabadon ugrálhattak a szivaccsal feltöltött hatalmas ágyba. Jó volt látni, ahogy komoly üzletemberek, idősebb hölgyek - és persze sok-sok egyetemista és turista vált újra gyerekké. Lekerültek a cipők, a nyakkendők, félretették a mobiltelefonjaikat, összekapaszkodtak, bukfenceztek, szaltóztak."
"Vesd bele magad és ágyba hozzuk a kávéd!"- így invitálta a McDonald's az Erzsébet téri járókelőket. Aki beugrott a focicsapat befogadására is képes, puha óriáságyba, már a plüssmacik között fogyaszthatta el a kávét.
 
Az esemény kreatív koncepcióját a Kastner & Partners dolgozta ki, a lebonyolítást stratégiai partnerével, a BrandEvents-szel vezényelte le a McDonald's Magyarország számára.
 
forrás: marketinginfo.hu, McCafé Facebook


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.