Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-08 idő 09:02

Ágyba vitték a McCafé fogyasztóit

A McDonald's Magyarország egy szabadtéri esemény erejéig kiengedte az éttermeiből a kávék csábító illatát, hogy a fogyasztók megtapasztalhassák, a McCafé frissen főzött kávéi mennyire finomak.
A tökéletes kávézás élményéért a McCafé ágyba is hozta a kávét. Cserébe a kávézni vágyóknak csak annyit kellett tenniük, hogy látványosan az ágyba ugrottak - írja a marketinginfo.hu.
"A kora reggel kezdődő eseményre egy gulliveri díszlettel készültünk" - mondta Sajósi Tamás, a Kastner & Partners budapesti irodájának ügyvezetője. "A járókelők már messziről kiszúrhatták, hogy egy szokatlan objektum magasodik az Erzsébet tér közepén, az ágy mágnesként vonzotta az embereket."
"Fontosnak tartottuk, hogy ne csak kínáljuk a kávét, hanem aktív részvételre ösztönözzük a látogatókat. Vagyis tenniük kellett valamit a finom kávéért. Ez a kis erőfeszítés persze legalább annyi örömet okozott, mint maga a kávé, hiszen szabadon ugrálhattak a szivaccsal feltöltött hatalmas ágyba. Jó volt látni, ahogy komoly üzletemberek, idősebb hölgyek - és persze sok-sok egyetemista és turista vált újra gyerekké. Lekerültek a cipők, a nyakkendők, félretették a mobiltelefonjaikat, összekapaszkodtak, bukfenceztek, szaltóztak."
"Vesd bele magad és ágyba hozzuk a kávéd!"- így invitálta a McDonald's az Erzsébet téri járókelőket. Aki beugrott a focicsapat befogadására is képes, puha óriáságyba, már a plüssmacik között fogyaszthatta el a kávét.
 
Az esemény kreatív koncepcióját a Kastner & Partners dolgozta ki, a lebonyolítást stratégiai partnerével, a BrandEvents-szel vezényelte le a McDonald's Magyarország számára.
 
forrás: marketinginfo.hu, McCafé Facebook


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.