Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-19 idő 09:10

Ahol nem beszélik a zöldségeket (Vitamin Szalon)

A Vitamin Szalon® az első magyar zöldség-gyümölcs franchise megalkotta a sikeres zöldség-gyümölcs üzlet koncepcióját. Azt az üzleti modellt, mely megfelel napjaink követelményeinek, egyesíti a friss, kiváló, ellenőrzött minőségű, nyomon követhető árut kínáló üzletet és a látványos, vásárlóközpontú termékkihelyezés színes megjelenését. Ehhez a koncepcióhoz várják a csatlakozni vágyó franchise partnereket.
 
„A Vitamin Szalon® franchise egy olyan koncepció, mely lehetővé teszi, hogy az Ön által üzemeltetett zöldség-gyümölcs üzlet egy, a hazai piacon újszerű, professzionális franchise hálózat tagjává válhasson.” - tette közzé weboldalán a rendszergazda.
 
 
A Vitamin Szalon® alapvetően a magyar termelők minőségi termékeinek forgalmazására épít. A beszállítók, akik gondos kiválasztáson esnek át, döntően a Kert-Ész Klub tagjai. Az üzletbe bekerült áruk a termelők nevével és a termelés helyszínével kerülnek kihelyezésre.
 
 
A Vitamin Szalon® franchise hálózat előnyei:
 
  • Ön folyamatos támogatást kap (képzés, tájékoztatás)
  • Hálózatban sokkal hatékonyabban tud működni
  • Modern, áttekinthető koncepció
  • Homogén, kiváló minőségű árualap
  • Központi beszerzés, szállítás
  • Szervezett disztribúció, logisztika
  • Nagyobb árrés és bevétel
  • Több idő, nagyobb figyelem a vásárlókra
  • Alacsonyabb működési költségek
 
A csatlakozási feltételekről további információt a +36-20/398-0766-os telefonszámon, vagy az info@vitaminszalon.hu e-mail címen kaphat.
Virtuális kiállító: Vitamin Szalon Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.