Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-08 idő 09:30

Alacsony befektetéssel keres partnereket Európa egyik legnagyobb hálózata

Legyen Ön is egy országos franchise rendszer tagja!

Amennyiben lehetőséget lát abban, hogy adott területen működő szupermarketekben, üzletekben, könyvesboltokban kizárólagos forgalmazójává váljon a világszerte ismert Card Group üdvözlőlapoknak és ajándéktárgyaknak, csatlakozzon a Card Group-hoz, Európa egyik legnagyobb franchise hálózatához.

A vállalkozást akár az otthonából is menedzselheti, mindössze egy furgonra, telefonra, számítógépre és egy kis raktárhelyiségre van szüksége ahhoz, hogy a Card Group nemzetközi franchise hálózat tagja lehessen. Munkájához minden szükséges támogatás és tréning biztosítva van, illetve a hálózat központja elősegíti a nagy áruházláncokhoz való bejutását is.

Az 1997-ben Svédországban alapított Card Group International piacvezető - üdvözlőkártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó - franchise hálózat. 
 
A Card Group Svédország legnagyobb, legismertebb franchise hálózata. Termékeik egyedülállóak és kategóriájukban piacvezetők világszerte. A Card Group a világ 45 országában sikeresen működik, hazánkban Szőke-Tóth József, master franchise partner közreműködésével folytatja terjeszkedését. 
Az attraktív állványokon kihelyezett termékek önmagukat értékesítik. A franchise partnerek feladata, hogy rendszeresen látogassák az üzleteket és gondoskodjanak az egyes állványok, polcok feltöltéséről. Nem direkt értékesítésről van szó, hanem a termékek bizományos kihelyezésre kerülnek. Minden üzlet csak az eladott termékekért fizet, ami azt jelenti, hogy nincs kockázata.
 
A csatlakozó franchise partnerek nagyon alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket. Az üzletekbe az árukihelyezést a Card Group központ finanszírozza. 
 
További információkért az alábbi elérhetőségeken forduljon a Card Group Greetings, Magyarországi mester franchise partneréhez:  

Szőke-Tóth József,

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.