Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-11 idő 09:25

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését, így a szomszédos országban is terjeszkedhet a brand, egyelőre négy erdélyi városban és Bukarestben nyílik Update üzlet. A márka a jövő évelején belép a cseh és az osztrák piacra is. A társaság tervei szerint 5 éven belül teljesen lefedi az Európai Unió piacát. Eközben folyik a magyarországi terjeszkedés is, idén karácsonyig 7 új üzletet nyitnak. - olvasható a hvg.hu oldalon.
 
Hivatalosan is indul Erdélyben és egész Romániában a Norbi Update üzlethálózat, november 8-án aláírták ugyanis a fitness élelmiszer márka romániai master franchise szerződését. A Norbi Update első körben öt saját boltot nyit, egyet Bukarestben és négyet Erdélyben – Brassóban, Kolozsváron és Nagyváradon, a negyedik üzlet helyszíne még nem eldöntött. Ezek az üzletek még nem franchise rendszerben működnek majd, hanem az idén nyáron 5 millió forint jegyzett tőkével megalakított Update1 Europe Zrt. pilotjaként indulnak. Romániában a társaság a Gameworld Csoport nemzetközi kaszinócéggel működik együtt. Romániában az Update1 "Terveink szerint évente legalább 10 új üzletet nyitunk az országban" – mondta a hvg.hu-nak Schobert Norbert, a társaság vezérigazgatója.
 
 
Románia mellett 2014. januárjában Csehországban és Ausztriában is indul a fitness franchise hálózat kiépítése, ezekben az országokban előszerződéssel rendelkeznek. Csehországban helyi partnerrel nyitnak, Ausztriában pedig a zrt. nyitja az első két üzletet – köztük az egyiket Bécsben. Az osztrák érdeklődés nagyon erős, soproni üzletük nagyobb forgalmat bonyolít, mint a budapesti Westendben lévő egység. Szlovákiában már három éve működik és terjeszkedik a brand, ott eddig 10 üzletet nyitottak, idén ősszel további kettőt terveznek. A franchise iránt lengyel, ukrán, orosz, szerb és német átvevők is érdeklődnek.
 
A kizárólag magyar termékeket forgalmazó társaság tervei szerint 5 év alatt ez egész Európai Uniót lefedik hálózatukkal, a vezérigazgató szerint ez annyit jelent, hogy országonként a mérettől függően 50-100 üzletet indítanak. A Norbi Update webáruház pedig az Európai Unió teljes területére szállít.
 
Forrás: hvg.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Új infotainment szolgáltatás a Hertz autókölcsönzőnél
dátum 2015-05-12 idő 13:57

A Hertz autókölcsönző új szolgáltatást vezetett be Magyarországon. Ügyfeleik a legújabb 4G mobil WiFi-t kérhetik autóbérléshez, ezáltal gyorsan és kényelmesen internetezhetnek utazás közben is, bármerre járnakLegolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Meglepő és vevőbarát high-tech megoldás a Kentucky Fried Chicken (KFC) éttermeiben
dátum 2015-05-26 idő 16:47

Billentyűzettel ellátott okos tálcaalátétet (Tray Typer) használnak a Kentucky Fried Chicken (KFC) németországi éttermeiben, egy új promóciójuk keretében

Minőségi törzsvásárlói programra tér át az idén 20 éves Coop Üzletlánc
dátum 2015-05-22 idő 10:12

A törzsvásárlói program továbbfejlesztése és az informatikai rendszer megújítása jelenti a fő feladatot 2015-ben - hangzott el a társaság közgyűlésén.

Hosszú távra tervez Magyarországon a Metro
dátum 2015-05-22 idő 09:46

Nagy növekedési lehetőséget lát a kelet-közép-európai piacokban a Metro Group.

Gluténmentes dupla sajtburgerrel újít a McDonald s
dátum 2015-05-21 idő 09:12

A McDonald’s kifejezetten gluténérzékeny vendégei számára fejlesztett szendvicset vezetett be 11 hazai éttermében.

A diósgyőriek megújult patikával, a BENU új franchise partnerrel dicsekedhet.
dátum 2015-05-20 idő 11:56

A Diósgyőri Vár közvetlen szomszédságában várja vásárlóit a BENU gyógyszertár hálózat legújabb tagja