Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-11 idő 09:25

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését, így a szomszédos országban is terjeszkedhet a brand, egyelőre négy erdélyi városban és Bukarestben nyílik Update üzlet. A márka a jövő évelején belép a cseh és az osztrák piacra is. A társaság tervei szerint 5 éven belül teljesen lefedi az Európai Unió piacát. Eközben folyik a magyarországi terjeszkedés is, idén karácsonyig 7 új üzletet nyitnak. - olvasható a hvg.hu oldalon.
 
Hivatalosan is indul Erdélyben és egész Romániában a Norbi Update üzlethálózat, november 8-án aláírták ugyanis a fitness élelmiszer márka romániai master franchise szerződését. A Norbi Update első körben öt saját boltot nyit, egyet Bukarestben és négyet Erdélyben – Brassóban, Kolozsváron és Nagyváradon, a negyedik üzlet helyszíne még nem eldöntött. Ezek az üzletek még nem franchise rendszerben működnek majd, hanem az idén nyáron 5 millió forint jegyzett tőkével megalakított Update1 Europe Zrt. pilotjaként indulnak. Romániában a társaság a Gameworld Csoport nemzetközi kaszinócéggel működik együtt. Romániában az Update1 "Terveink szerint évente legalább 10 új üzletet nyitunk az országban" – mondta a hvg.hu-nak Schobert Norbert, a társaság vezérigazgatója.
 
 
Románia mellett 2014. januárjában Csehországban és Ausztriában is indul a fitness franchise hálózat kiépítése, ezekben az országokban előszerződéssel rendelkeznek. Csehországban helyi partnerrel nyitnak, Ausztriában pedig a zrt. nyitja az első két üzletet – köztük az egyiket Bécsben. Az osztrák érdeklődés nagyon erős, soproni üzletük nagyobb forgalmat bonyolít, mint a budapesti Westendben lévő egység. Szlovákiában már három éve működik és terjeszkedik a brand, ott eddig 10 üzletet nyitottak, idén ősszel további kettőt terveznek. A franchise iránt lengyel, ukrán, orosz, szerb és német átvevők is érdeklődnek.
 
A kizárólag magyar termékeket forgalmazó társaság tervei szerint 5 év alatt ez egész Európai Uniót lefedik hálózatukkal, a vezérigazgató szerint ez annyit jelent, hogy országonként a mérettől függően 50-100 üzletet indítanak. A Norbi Update webáruház pedig az Európai Unió teljes területére szállít.
 
Forrás: hvg.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Idén is megválasztották az USA 10 legjobb gyorséttermét
dátum 2014-09-10 idő 10:45

Rossz hír a gyorséttermi ételeket kedvelők számára, hogy a legjobbnak választott éttermek közül egyik sincs jelen hazánkban.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ahol a betérő vásárlók szabadok és önmaguk lehetnek
dátum 2014-09-16 idő 09:32

Megújult az Országalma Gyógyszertár Székesfehérvár belvárosában (BENU).

Tanuljon a legjobbaktól a Magyar Franchise Szövetség október 15-i klubdélutánján
dátum 2014-09-16 idő 09:26

Egy franchise hálózat gyors és lehengerlő sikerének kulisszatitkaiba, valamint egy átvevő országos lefedettségű hálózathoz való csatlakozásának folyamataiba és döntési háttereibe nyerhetnek betekintést.

Ellenzik a végtelen kóla gyorséttermekben való bevezetését a franciák
dátum 2014-09-15 idő 13:42

Franciaország-szerte tiltakoznak a KFC és a Quick gyorsétteremláncokban bevezetett újratölthető üdítős rendszer ellen.

Csak a húszéveseké a világ?
dátum 2014-09-15 idő 09:30

„Szeptember 27-28-án az idősek iránti tisztelet jeléül minden növény árából 30% kedvezményt adunk nyugdíjas korú vásárlóinknak.” – írja az Oázis kertészet.

Véget ért a IX. Coop Rally
dátum 2014-09-15 idő 09:15

A kétnapos eseményen szakemberek és újságírók a Dunántúl kiemelkedő élelmiszeripari és kereskedelmi cégeit ismerhették meg.