Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-11 idő 09:25

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését, így a szomszédos országban is terjeszkedhet a brand, egyelőre négy erdélyi városban és Bukarestben nyílik Update üzlet. A márka a jövő évelején belép a cseh és az osztrák piacra is. A társaság tervei szerint 5 éven belül teljesen lefedi az Európai Unió piacát. Eközben folyik a magyarországi terjeszkedés is, idén karácsonyig 7 új üzletet nyitnak. - olvasható a hvg.hu oldalon.
 
Hivatalosan is indul Erdélyben és egész Romániában a Norbi Update üzlethálózat, november 8-án aláírták ugyanis a fitness élelmiszer márka romániai master franchise szerződését. A Norbi Update első körben öt saját boltot nyit, egyet Bukarestben és négyet Erdélyben – Brassóban, Kolozsváron és Nagyváradon, a negyedik üzlet helyszíne még nem eldöntött. Ezek az üzletek még nem franchise rendszerben működnek majd, hanem az idén nyáron 5 millió forint jegyzett tőkével megalakított Update1 Europe Zrt. pilotjaként indulnak. Romániában a társaság a Gameworld Csoport nemzetközi kaszinócéggel működik együtt. Romániában az Update1 "Terveink szerint évente legalább 10 új üzletet nyitunk az országban" – mondta a hvg.hu-nak Schobert Norbert, a társaság vezérigazgatója.
 
 
Románia mellett 2014. januárjában Csehországban és Ausztriában is indul a fitness franchise hálózat kiépítése, ezekben az országokban előszerződéssel rendelkeznek. Csehországban helyi partnerrel nyitnak, Ausztriában pedig a zrt. nyitja az első két üzletet – köztük az egyiket Bécsben. Az osztrák érdeklődés nagyon erős, soproni üzletük nagyobb forgalmat bonyolít, mint a budapesti Westendben lévő egység. Szlovákiában már három éve működik és terjeszkedik a brand, ott eddig 10 üzletet nyitottak, idén ősszel további kettőt terveznek. A franchise iránt lengyel, ukrán, orosz, szerb és német átvevők is érdeklődnek.
 
A kizárólag magyar termékeket forgalmazó társaság tervei szerint 5 év alatt ez egész Európai Uniót lefedik hálózatukkal, a vezérigazgató szerint ez annyit jelent, hogy országonként a mérettől függően 50-100 üzletet indítanak. A Norbi Update webáruház pedig az Európai Unió teljes területére szállít.
 
Forrás: hvg.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A Matrackuckó hálózat gondoskodik az MVM dolgozóinak pihenéséről
dátum 2015-03-09 idő 09:21

A Matrackuckó Franchise hálózat MVM (Magyar Villamos Művek) Zrt. Partnerkártya Elfogadóhely lett.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Így működik a sikeres franchise
dátum 2015-03-27 idő 10:58

Újabbnál újabb sikersztorik, rohamosan bővülő hálózatok hívják fel az üzleti szektor figyelmét a franchise-ra mint követni érdemes üzleti modellre.

Budapesten forgatott reklámfilmet a Taco Bell (videó)
dátum 2015-03-27 idő 09:48

Budapesten forgatott reklámfilmet a Taco Bell, ami egy tex-mex ételeket forgalmazó gyorsétteremlánc. - olvasható a player.hu oldalon.

Elektro Outlet név alatt új műszaki lánc indul
dátum 2015-03-26 idő 11:46

Jövőre a környező országokat is megcélozza a magyarországi műszaki outlet franchise hálózat kiépítésére készülő Electric World Hungary.

Nagy érdeklődés övezte a Magyar Franchise Szövetség március 25-i klubdélutánját
dátum 2015-03-26 idő 11:26

A Magyar Franchise Szövetség (MFSZ) idén első alkalommal március 25-én rendezte meg hagyományos klubdélutánját.

Új értékesítési vezetőt nevezett ki a SPAR
dátum 2015-03-25 idő 10:29

Szalay Zsoltot nevezték ki az INTERSPAR hipermarketekért felelős értékesítési vezetővé a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél.