Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-11 idő 09:25

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését, így a szomszédos országban is terjeszkedhet a brand, egyelőre négy erdélyi városban és Bukarestben nyílik Update üzlet. A márka a jövő évelején belép a cseh és az osztrák piacra is. A társaság tervei szerint 5 éven belül teljesen lefedi az Európai Unió piacát. Eközben folyik a magyarországi terjeszkedés is, idén karácsonyig 7 új üzletet nyitnak. - olvasható a hvg.hu oldalon.
 
Hivatalosan is indul Erdélyben és egész Romániában a Norbi Update üzlethálózat, november 8-án aláírták ugyanis a fitness élelmiszer márka romániai master franchise szerződését. A Norbi Update első körben öt saját boltot nyit, egyet Bukarestben és négyet Erdélyben – Brassóban, Kolozsváron és Nagyváradon, a negyedik üzlet helyszíne még nem eldöntött. Ezek az üzletek még nem franchise rendszerben működnek majd, hanem az idén nyáron 5 millió forint jegyzett tőkével megalakított Update1 Europe Zrt. pilotjaként indulnak. Romániában a társaság a Gameworld Csoport nemzetközi kaszinócéggel működik együtt. Romániában az Update1 "Terveink szerint évente legalább 10 új üzletet nyitunk az országban" – mondta a hvg.hu-nak Schobert Norbert, a társaság vezérigazgatója.
 
 
Románia mellett 2014. januárjában Csehországban és Ausztriában is indul a fitness franchise hálózat kiépítése, ezekben az országokban előszerződéssel rendelkeznek. Csehországban helyi partnerrel nyitnak, Ausztriában pedig a zrt. nyitja az első két üzletet – köztük az egyiket Bécsben. Az osztrák érdeklődés nagyon erős, soproni üzletük nagyobb forgalmat bonyolít, mint a budapesti Westendben lévő egység. Szlovákiában már három éve működik és terjeszkedik a brand, ott eddig 10 üzletet nyitottak, idén ősszel további kettőt terveznek. A franchise iránt lengyel, ukrán, orosz, szerb és német átvevők is érdeklődnek.
 
A kizárólag magyar termékeket forgalmazó társaság tervei szerint 5 év alatt ez egész Európai Uniót lefedik hálózatukkal, a vezérigazgató szerint ez annyit jelent, hogy országonként a mérettől függően 50-100 üzletet indítanak. A Norbi Update webáruház pedig az Európai Unió teljes területére szállít.
 
Forrás: hvg.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Partnereket keres az olasz ruházati márka
dátum 2016-06-02 idő 09:30

Budapesten és vidéki városokban keresi franchise partnereit a 7Camicie.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Júliusban akcióval várnak minden szépülni vágyó hölgyet a High-Care szépségszalonok
dátum 2016-07-01 idő 09:52

Júliusban minden hetét hűsítő árakkal indítják a High-Care szépségszalonok.

Már nem kell lemondanunk a "hazai olajról" Ljubljanaban sem
dátum 2016-07-01 idő 09:52

Lezárult az Eni Slovenia doo. felvásárlása, ezzel befejeződött a MOL bővülése Szlovéniában. Egyenlőre.

Szigetre visz a Borháló
dátum 2016-06-30 idő 10:24

Folytatódik az ingyen jegy vadászat a Borhálónál.

A Magyar Minta - kiemelkedő példa a McDonald's hazai háza táján
dátum 2016-06-30 idő 09:55

A világon elsőként részesült különleges elismerésben a McDonald's hazai csirkehús-beszállítója. A minősítést szigorú, fenntarthatósági szempontok alapján ítélik oda. - hvg.hu beszámolója

Épül Magyarország legnagyobb Ikea-áruháza
dátum 2016-06-29 idő 10:02

A jövő tavasszal átadásra kerülő 34 ezer négyzetméteres áruház közvetve mintegy 600 embernek biztosít majd munkát.