Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-11 idő 09:25

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését, így a szomszédos országban is terjeszkedhet a brand, egyelőre négy erdélyi városban és Bukarestben nyílik Update üzlet. A márka a jövő évelején belép a cseh és az osztrák piacra is. A társaság tervei szerint 5 éven belül teljesen lefedi az Európai Unió piacát. Eközben folyik a magyarországi terjeszkedés is, idén karácsonyig 7 új üzletet nyitnak. - olvasható a hvg.hu oldalon.
 
Hivatalosan is indul Erdélyben és egész Romániában a Norbi Update üzlethálózat, november 8-án aláírták ugyanis a fitness élelmiszer márka romániai master franchise szerződését. A Norbi Update első körben öt saját boltot nyit, egyet Bukarestben és négyet Erdélyben – Brassóban, Kolozsváron és Nagyváradon, a negyedik üzlet helyszíne még nem eldöntött. Ezek az üzletek még nem franchise rendszerben működnek majd, hanem az idén nyáron 5 millió forint jegyzett tőkével megalakított Update1 Europe Zrt. pilotjaként indulnak. Romániában a társaság a Gameworld Csoport nemzetközi kaszinócéggel működik együtt. Romániában az Update1 "Terveink szerint évente legalább 10 új üzletet nyitunk az országban" – mondta a hvg.hu-nak Schobert Norbert, a társaság vezérigazgatója.
 
 
Románia mellett 2014. januárjában Csehországban és Ausztriában is indul a fitness franchise hálózat kiépítése, ezekben az országokban előszerződéssel rendelkeznek. Csehországban helyi partnerrel nyitnak, Ausztriában pedig a zrt. nyitja az első két üzletet – köztük az egyiket Bécsben. Az osztrák érdeklődés nagyon erős, soproni üzletük nagyobb forgalmat bonyolít, mint a budapesti Westendben lévő egység. Szlovákiában már három éve működik és terjeszkedik a brand, ott eddig 10 üzletet nyitottak, idén ősszel további kettőt terveznek. A franchise iránt lengyel, ukrán, orosz, szerb és német átvevők is érdeklődnek.
 
A kizárólag magyar termékeket forgalmazó társaság tervei szerint 5 év alatt ez egész Európai Uniót lefedik hálózatukkal, a vezérigazgató szerint ez annyit jelent, hogy országonként a mérettől függően 50-100 üzletet indítanak. A Norbi Update webáruház pedig az Európai Unió teljes területére szállít.
 
Forrás: hvg.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Nyissa meg saját Matrackuckó szaküzletét
dátum 2015-11-20 idő 09:15

Egzisztenciára, biztos megélhetésre, vágyik? Csatlakozzon a Matrackuckó szaküzlet hálózathoz!Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Az ünnepekre szabják a csomagolást is
dátum 2015-11-24 idő 10:25

Az amerikai Pizza Hut ünnepi kivitelű, háromfiókos dobozt vezetett be, amely két pizzát, süteményt és rágcsálnivalót tartalmaz.

Az élelmiszerpazarlás ellen kampányol a Spar
dátum 2015-11-24 idő 10:05

Plakátokkal kampányol 10 budapesti üzletében a Spar, amellyel az Európai Hulladékcsökkentési Héthez csatlakoztak.

Saját étteremláncot indít a Burger King hazai üzemeltetője
dátum 2015-11-24 idő 09:06

Az amerikai The Fusion Group magyar leányvállalata 32 Burger King működtetése után olasz gyorséttermet nyitott.

Terjeszkedik a Marriott szállodalánc
dátum 2015-11-23 idő 09:26

A Marriott International szállodalánc megveszi riválisát, a Starwood Hotels and Resortsot, ezzel létrejön a világ legnagyobb szállodai franchise hálózata.

Hosszú Katinka új termékcsaláddal és második könyvével jelentkezik
dátum 2015-11-23 idő 09:14

Hosszú Katinka és a BioTechUSA piacra dobta a közösen kifejlesztett Iron Series termékcsaládot.