Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-11 idő 09:25

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését, így a szomszédos országban is terjeszkedhet a brand, egyelőre négy erdélyi városban és Bukarestben nyílik Update üzlet. A márka a jövő évelején belép a cseh és az osztrák piacra is. A társaság tervei szerint 5 éven belül teljesen lefedi az Európai Unió piacát. Eközben folyik a magyarországi terjeszkedés is, idén karácsonyig 7 új üzletet nyitnak. - olvasható a hvg.hu oldalon.
 
Hivatalosan is indul Erdélyben és egész Romániában a Norbi Update üzlethálózat, november 8-án aláírták ugyanis a fitness élelmiszer márka romániai master franchise szerződését. A Norbi Update első körben öt saját boltot nyit, egyet Bukarestben és négyet Erdélyben – Brassóban, Kolozsváron és Nagyváradon, a negyedik üzlet helyszíne még nem eldöntött. Ezek az üzletek még nem franchise rendszerben működnek majd, hanem az idén nyáron 5 millió forint jegyzett tőkével megalakított Update1 Europe Zrt. pilotjaként indulnak. Romániában a társaság a Gameworld Csoport nemzetközi kaszinócéggel működik együtt. Romániában az Update1 "Terveink szerint évente legalább 10 új üzletet nyitunk az országban" – mondta a hvg.hu-nak Schobert Norbert, a társaság vezérigazgatója.
 
 
Románia mellett 2014. januárjában Csehországban és Ausztriában is indul a fitness franchise hálózat kiépítése, ezekben az országokban előszerződéssel rendelkeznek. Csehországban helyi partnerrel nyitnak, Ausztriában pedig a zrt. nyitja az első két üzletet – köztük az egyiket Bécsben. Az osztrák érdeklődés nagyon erős, soproni üzletük nagyobb forgalmat bonyolít, mint a budapesti Westendben lévő egység. Szlovákiában már három éve működik és terjeszkedik a brand, ott eddig 10 üzletet nyitottak, idén ősszel további kettőt terveznek. A franchise iránt lengyel, ukrán, orosz, szerb és német átvevők is érdeklődnek.
 
A kizárólag magyar termékeket forgalmazó társaság tervei szerint 5 év alatt ez egész Európai Uniót lefedik hálózatukkal, a vezérigazgató szerint ez annyit jelent, hogy országonként a mérettől függően 50-100 üzletet indítanak. A Norbi Update webáruház pedig az Európai Unió teljes területére szállít.
 
Forrás: hvg.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Magyarországon terjeszkedik a DynEd
dátum 2016-01-21 idő 09:10

Hazánkban is elérhetővé vált a világ vezető angol nyelvoktató szoftvere és a hozzá kapcsolódó módszertan.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereket keres a Bubbles
dátum 2016-02-05 idő 10:02

Meglévő üzletei mellé most vidéken tervez újakat nyitni az egyetlen hazai önkiszolgáló mosodahálózat, a Bubbles

A Bite Bakery Café február 10-én ünnepli harmadik születésnapját!
dátum 2016-02-05 idő 09:45

Friss alapanyagból készülő magyar perecekkel és tekercsekkel új kávézótípust honosított meg hazánkban a BITE Bakery.

Vezetőváltás a Brit Franchise Szövetség élén
dátum 2016-02-05 idő 09:24

27 év után Philippa Wilkins váltja Brian Smart-ot a Brit Franchise Szövetség élén.

Frozen Yogurt világnap szombaton a Jono Yogókban
dátum 2016-02-04 idő 10:48

Egész napos kedvezménnyel és játékkal várnak szombaton mindenkit a Jono Yogo üzletek.

Hazánkban terjeszkedik az ERA, a költségcsökkentés szakértője
dátum 2016-02-04 idő 09:51

Saját üzletbe kezdene, Európa egyik legnagyobb tanácsadó cégének támogatásával? Az Expense Reduction Analysts hálózat partnereit keresei hazánkban.