Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-11 idő 09:25

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését, így a szomszédos országban is terjeszkedhet a brand, egyelőre négy erdélyi városban és Bukarestben nyílik Update üzlet. A márka a jövő évelején belép a cseh és az osztrák piacra is. A társaság tervei szerint 5 éven belül teljesen lefedi az Európai Unió piacát. Eközben folyik a magyarországi terjeszkedés is, idén karácsonyig 7 új üzletet nyitnak. - olvasható a hvg.hu oldalon.
 
Hivatalosan is indul Erdélyben és egész Romániában a Norbi Update üzlethálózat, november 8-án aláírták ugyanis a fitness élelmiszer márka romániai master franchise szerződését. A Norbi Update első körben öt saját boltot nyit, egyet Bukarestben és négyet Erdélyben – Brassóban, Kolozsváron és Nagyváradon, a negyedik üzlet helyszíne még nem eldöntött. Ezek az üzletek még nem franchise rendszerben működnek majd, hanem az idén nyáron 5 millió forint jegyzett tőkével megalakított Update1 Europe Zrt. pilotjaként indulnak. Romániában a társaság a Gameworld Csoport nemzetközi kaszinócéggel működik együtt. Romániában az Update1 "Terveink szerint évente legalább 10 új üzletet nyitunk az országban" – mondta a hvg.hu-nak Schobert Norbert, a társaság vezérigazgatója.
 
 
Románia mellett 2014. januárjában Csehországban és Ausztriában is indul a fitness franchise hálózat kiépítése, ezekben az országokban előszerződéssel rendelkeznek. Csehországban helyi partnerrel nyitnak, Ausztriában pedig a zrt. nyitja az első két üzletet – köztük az egyiket Bécsben. Az osztrák érdeklődés nagyon erős, soproni üzletük nagyobb forgalmat bonyolít, mint a budapesti Westendben lévő egység. Szlovákiában már három éve működik és terjeszkedik a brand, ott eddig 10 üzletet nyitottak, idén ősszel további kettőt terveznek. A franchise iránt lengyel, ukrán, orosz, szerb és német átvevők is érdeklődnek.
 
A kizárólag magyar termékeket forgalmazó társaság tervei szerint 5 év alatt ez egész Európai Uniót lefedik hálózatukkal, a vezérigazgató szerint ez annyit jelent, hogy országonként a mérettől függően 50-100 üzletet indítanak. A Norbi Update webáruház pedig az Európai Unió teljes területére szállít.
 
Forrás: hvg.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A Westendben nyitott meg hazánk első Mucho Burrito étterme
dátum 2014-10-06 idő 09:21

A Mucho Burrito egy észak-amerikai alapítású franchise hálózat, amely kimondottan a mexikói konyha ízeit hivatott népszerűsíteni.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Bemutatkozási lehetőség franchise hálózatok számára a Horvát Franchise Kiállításon és Üzleti Fórumon
dátum 2014-10-31 idő 09:49

A Magyar Franchise Szövetség az eseményen díjmentes bemutatkozási lehetőséget biztosít minden olyan rendszergazda tagjának, amely érdeklődik a horvát piac iránt.

Mibe fektessünk most? Lehetőségek a hazai műtárgypiacon
dátum 2014-10-31 idő 09:34

A BÁV és a portfolio.hu online gazdasági újság közös rendezvénye, november 3-án.

Tíz újabb saját és tíz franchise üzletet nyithat az Euronics
dátum 2014-10-31 idő 09:29

A 100 százalékban magyar tulajdonú műszakicikk-kereskedelmi vállalat piaci részesedése meghaladja a 23 százalékot - közölték. (MTI)

Matrackuckó, Csodalámpa, szeretet párna? Van összefüggés!
dátum 2014-10-30 idő 10:11

A Matrackuckónál megvásárolható Szeretet memory párna megvásárlásával 500 Forinttal támogatja a Csodalámpa közhasznú alapítványt mely segít az életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermekek álmait valóra váltani.

Megnyitott a Borháló Szeged
dátum 2014-10-30 idő 09:07

Október 30-tól legújabb egységében, Szegeden is várja a borok és borkultúra szerelmeseit a Borháló franchise hálózat.