Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-11 idő 09:25

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését

Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését, így a szomszédos országban is terjeszkedhet a brand, egyelőre négy erdélyi városban és Bukarestben nyílik Update üzlet. A márka a jövő évelején belép a cseh és az osztrák piacra is. A társaság tervei szerint 5 éven belül teljesen lefedi az Európai Unió piacát. Eközben folyik a magyarországi terjeszkedés is, idén karácsonyig 7 új üzletet nyitnak. - olvasható a hvg.hu oldalon.
 
Hivatalosan is indul Erdélyben és egész Romániában a Norbi Update üzlethálózat, november 8-án aláírták ugyanis a fitness élelmiszer márka romániai master franchise szerződését. A Norbi Update első körben öt saját boltot nyit, egyet Bukarestben és négyet Erdélyben – Brassóban, Kolozsváron és Nagyváradon, a negyedik üzlet helyszíne még nem eldöntött. Ezek az üzletek még nem franchise rendszerben működnek majd, hanem az idén nyáron 5 millió forint jegyzett tőkével megalakított Update1 Europe Zrt. pilotjaként indulnak. Romániában a társaság a Gameworld Csoport nemzetközi kaszinócéggel működik együtt. Romániában az Update1 "Terveink szerint évente legalább 10 új üzletet nyitunk az országban" – mondta a hvg.hu-nak Schobert Norbert, a társaság vezérigazgatója.
 
 
Románia mellett 2014. januárjában Csehországban és Ausztriában is indul a fitness franchise hálózat kiépítése, ezekben az országokban előszerződéssel rendelkeznek. Csehországban helyi partnerrel nyitnak, Ausztriában pedig a zrt. nyitja az első két üzletet – köztük az egyiket Bécsben. Az osztrák érdeklődés nagyon erős, soproni üzletük nagyobb forgalmat bonyolít, mint a budapesti Westendben lévő egység. Szlovákiában már három éve működik és terjeszkedik a brand, ott eddig 10 üzletet nyitottak, idén ősszel további kettőt terveznek. A franchise iránt lengyel, ukrán, orosz, szerb és német átvevők is érdeklődnek.
 
A kizárólag magyar termékeket forgalmazó társaság tervei szerint 5 év alatt ez egész Európai Uniót lefedik hálózatukkal, a vezérigazgató szerint ez annyit jelent, hogy országonként a mérettől függően 50-100 üzletet indítanak. A Norbi Update webáruház pedig az Európai Unió teljes területére szállít.
 
Forrás: hvg.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Fekete után piros hamburgerre vált a Burger King
dátum 2015-06-30 idő 09:19

Az étteremlánc japán részlege előszeretettel áll elő meghökkentő ételekkel. 2012-ben ők dobták piacra a fekete zsömléjű hamburgert.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Projektorrá alakítható pizzásdobozzal újít a Pizza Hut
dátum 2015-07-03 idő 12:41

A Pizza Hut új dobozai tovább erősíthetik az otthoni szórakozás és pizzázás kapcsolatát. A két lépésből projektorrá alakítható dobozok új értelmet adnak a házhoz szállított fogyasztásnak.

Hétvégi hőmérséklet akciót szerveznek az Oázis Kertészetek
dátum 2015-07-02 idő 09:25

Az előrejelzések szerint legalább 30 % kedvezményre lehet számítani az Oázis Kertészetek hőmérséklet akcióján.

Ma nyitja meg új üzletét Sopronban a Levendula Fagylaltozó franchise
dátum 2015-07-02 idő 09:23

Kóstolóval és nyereményjátékkal ünnepli nyitását az Soproni Levendula Kézműves fagylaltozó

Megnyílt a harmadik budapesti Vitamin Szalon
dátum 2015-07-01 idő 11:05

Megnyitott Budapest harmadik Vitamin Szaloön zöldség-gyümölcs szaküzlete a Pólus Center bevásárló központban. Az új üzlet ajándékokkal és nyitási akcióval várja vásárlóit.

Nagy-Britanniában a Lidl lett az idei év élelmiszer-kiskereskedője
dátum 2015-07-01 idő 11:00

2015-ben a Lidl-t választották az év élelmiszer-kiskereskedőjének (The Grocer of the Year) Nagy-Britanniában.