Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-01 idő 09:54

Állati zenék egy állati rádióban (Alphazoo)

„Örömmel tudatjuk a hírt, hogy az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. helyi kisközösségi rádiója, az Alpha Rádió FM88.9 már az interneten is hallható.” – olvasható az Alphazoo közösségi oldalán.
 
„Nos, hogy miért is döntöttünk úgy, hogy az éteren keresztül is akarunk a gazdikhoz szólni? Mint Ti is tudjátok, a felelős állattartás sok kötelezettséggel jár, mindamellett komoly költségekkel is. mennyiben megbetegszik a kisállatunk, akkor azonnal orvoshoz kell vinnünk, ami sokszor magas kiadást jelent.”
 
 
A rádió fő üzenete, hogy mennyire fontos odafigyelni a megelőzésre. Az Alpha Rádióban olyan információkat adnak a gazdiknak, amik segítenek, hogy kisállataik egészségesebbek legyenek.  A műsorokból információkat szerezhetnek a helyes táplálásról, a betegségek tüneteiről, azok megelőzéséről és érdekes információkkal gazdagodhatnak a kisállatok helyes tartásáról. Ezen kívül az Alphazoo legújabb akcióiról, szolgáltatásairól is értesülhetnek.
 

Tények és adatok

 
Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. már 20 éve gondoskodik az állatokról, történetük a székesfehérvári állatkórházból indult.  Az állatkórház mellett, mely a mai napig szerves része vállalatnak, több mint 16 éve foglalkoznak állateledellel és felszereléssel, valamint állatgyógyászati szerek kereskedelmével is. Hosszú évek óta kapcsolatban állnak a legfontosabb és legelismertebb magyar és külföldi gyártókkal, ami garancia arra, hogy a legjobbat kínálják vásárlóiknak.
 
ALPHAZOO országszerte
 
Az állatgyógyászatban szerzett tapasztalatokat, illetve a vásárlóik visszajelzéseit figyelembe véve olyan hálózatot hoztak létre, amelyben vásárlóik mindent megtalálnak, amire kedvencüknek szüksége van. Az ALPHAZOO franchise áruházakban a kiváló minőségű termékek mellett óriási pluszt jelentenek szakértő kollégák, akik segítségével a gazdik könnyedén kiválaszthatják a kedvencük számára legmegfelelőbb termékeket, és minden kérdésükre pontos választ kapnak.
Az ALPHAZOO a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: alphazoo.hu; Alphazoo Facebook-profil
-ViFe-

 

Virtuális kiállító: Alpha Zoo Kft. (ALPHAZOO)
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.