Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-01 idő 09:54

Állati zenék egy állati rádióban (Alphazoo)

„Örömmel tudatjuk a hírt, hogy az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. helyi kisközösségi rádiója, az Alpha Rádió FM88.9 már az interneten is hallható.” – olvasható az Alphazoo közösségi oldalán.
 
„Nos, hogy miért is döntöttünk úgy, hogy az éteren keresztül is akarunk a gazdikhoz szólni? Mint Ti is tudjátok, a felelős állattartás sok kötelezettséggel jár, mindamellett komoly költségekkel is. mennyiben megbetegszik a kisállatunk, akkor azonnal orvoshoz kell vinnünk, ami sokszor magas kiadást jelent.”
 
 
A rádió fő üzenete, hogy mennyire fontos odafigyelni a megelőzésre. Az Alpha Rádióban olyan információkat adnak a gazdiknak, amik segítenek, hogy kisállataik egészségesebbek legyenek.  A műsorokból információkat szerezhetnek a helyes táplálásról, a betegségek tüneteiről, azok megelőzéséről és érdekes információkkal gazdagodhatnak a kisállatok helyes tartásáról. Ezen kívül az Alphazoo legújabb akcióiról, szolgáltatásairól is értesülhetnek.
 

Tények és adatok

 
Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. már 20 éve gondoskodik az állatokról, történetük a székesfehérvári állatkórházból indult.  Az állatkórház mellett, mely a mai napig szerves része vállalatnak, több mint 16 éve foglalkoznak állateledellel és felszereléssel, valamint állatgyógyászati szerek kereskedelmével is. Hosszú évek óta kapcsolatban állnak a legfontosabb és legelismertebb magyar és külföldi gyártókkal, ami garancia arra, hogy a legjobbat kínálják vásárlóiknak.
 
ALPHAZOO országszerte
 
Az állatgyógyászatban szerzett tapasztalatokat, illetve a vásárlóik visszajelzéseit figyelembe véve olyan hálózatot hoztak létre, amelyben vásárlóik mindent megtalálnak, amire kedvencüknek szüksége van. Az ALPHAZOO franchise áruházakban a kiváló minőségű termékek mellett óriási pluszt jelentenek szakértő kollégák, akik segítségével a gazdik könnyedén kiválaszthatják a kedvencük számára legmegfelelőbb termékeket, és minden kérdésükre pontos választ kapnak.
Az ALPHAZOO a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: alphazoo.hu; Alphazoo Facebook-profil
-ViFe-

 

Virtuális kiállító: Alpha Zoo Kft. (ALPHAZOO)
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.