Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-14 idő 09:47

Állítsd össze saját hamburgered - ezúttal dolgozóknak

Az Adweek.com portál szerint a McDonald's kifejezetten olyan nagyvállalatnak tűnik, ahol a játékos, és izgalmas kizárólag dolgozóknak szóló versenyek elképzelhetetlenek. Erre cáfolt rá a gyorsétteremlánc kanadai vezetősége, akik már korábban is bizonyították meglepő ötleteiknek igenis van helye a brand kötelékein belül.
 
 
A kanadaiak ezúttal egy jópofa megmérettetésre hívták mekiben dolgozó kollégáikat. A feladat: állítsák össze saját burger, vagy wrap csodájukat (természetesen kizárólak mekis alapanyagokból). A cél: megnyerni 10.000 dollárt, na és persze egyéb díjakat.
A verseny keretein belül elindították a secretsecretmenu.ca oldalt, ahol a rendkívül titkos receptekre a fogyasztók adhatták le szavazataikat, ezáltal juttatva a recept megálmodóit közelebb a célhoz.
 
 
Az egész verseny reklámozására is egyedi módszereket választottak. Az étteremvezetők olyan posztereket akasztottak ki az egységek pihenő részlegén, amelyekre átlátszó lakkal titkos üzenetet nyomtattak, emellett titkos jelentkezési formanyomtatványokat is adtak a dolgozóknak, amiken szintén szerepeltek a titkosított üzenetek.
 
Az alábbi videóban Don Ronaldson a McDonald's Nem-Kommunikációs igazgatója tagadja a teljes program, sőt még mindenféle titok létezését is.
 
 
 
A verseny előzsűrizése mostanában ért véget, aminek keretén belül nyolc sikeres feltalálót válogattak be a középdöntőbe. A végleges eredményhirdetés előtt a központban a következő néhány hónap alatt a McDonald's hivatásos szakácsaival tökéletesítik a szendvicseket, amiket aztán a zsűrinek el is készítenek.
 
Az első helyezett 10.000, a második 5.000, a harmadik 2.500, és a közönségdíjas 1.000 Dollárt vihet haza hamarosan. A díjazott termékek várhatóan sajnos nem kerülnek bele a kínálatba, de ki tudja, még bármi megeshet.
 
 
forrás: adweek.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.