Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-14 idő 09:47

Állítsd össze saját hamburgered - ezúttal dolgozóknak

Az Adweek.com portál szerint a McDonald's kifejezetten olyan nagyvállalatnak tűnik, ahol a játékos, és izgalmas kizárólag dolgozóknak szóló versenyek elképzelhetetlenek. Erre cáfolt rá a gyorsétteremlánc kanadai vezetősége, akik már korábban is bizonyították meglepő ötleteiknek igenis van helye a brand kötelékein belül.
 
 
A kanadaiak ezúttal egy jópofa megmérettetésre hívták mekiben dolgozó kollégáikat. A feladat: állítsák össze saját burger, vagy wrap csodájukat (természetesen kizárólak mekis alapanyagokból). A cél: megnyerni 10.000 dollárt, na és persze egyéb díjakat.
A verseny keretein belül elindították a secretsecretmenu.ca oldalt, ahol a rendkívül titkos receptekre a fogyasztók adhatták le szavazataikat, ezáltal juttatva a recept megálmodóit közelebb a célhoz.
 
 
Az egész verseny reklámozására is egyedi módszereket választottak. Az étteremvezetők olyan posztereket akasztottak ki az egységek pihenő részlegén, amelyekre átlátszó lakkal titkos üzenetet nyomtattak, emellett titkos jelentkezési formanyomtatványokat is adtak a dolgozóknak, amiken szintén szerepeltek a titkosított üzenetek.
 
Az alábbi videóban Don Ronaldson a McDonald's Nem-Kommunikációs igazgatója tagadja a teljes program, sőt még mindenféle titok létezését is.
 
 
 
A verseny előzsűrizése mostanában ért véget, aminek keretén belül nyolc sikeres feltalálót válogattak be a középdöntőbe. A végleges eredményhirdetés előtt a központban a következő néhány hónap alatt a McDonald's hivatásos szakácsaival tökéletesítik a szendvicseket, amiket aztán a zsűrinek el is készítenek.
 
Az első helyezett 10.000, a második 5.000, a harmadik 2.500, és a közönségdíjas 1.000 Dollárt vihet haza hamarosan. A díjazott termékek várhatóan sajnos nem kerülnek bele a kínálatba, de ki tudja, még bármi megeshet.
 
 
forrás: adweek.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.