Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-02 idő 09:25

ALPHAZOO akciók az Állatok Világnapja alkalmából

Szombaton az ALPHAZOO  áruházak számos terméküket 15%-os kedvezménnyel adják az Állatok Világnapja alkalmából. Az Állatok Világnapjára készülve érdemes elgondolkodni azon, hogy ki mit tesz házi kedvenceiért. 

Az állatok világnapját 1931 óta ünnepelik minden esztendőben Szent Ferenc emléknapján, október 4-én. Közel 800 évvel ezelőtt ezen a napon halt meg Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentje. A rendalapító Assisi Szent Ferenc a legenda szerint értette az állatokat, és beszélgetett is velük. Azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen.
 
Az ALPHAZOO szakáruházaiban mindent megtalál, amire kedvencének az élete során szüksége lehet. A kutyákon és a macskákon túl számos kisrágcsáló, hüllő, kétéltű, díszmadár és díszhal igényes tartására alkalmas eszköz és berendezés, teljesértékű táplálására alkalmas takarmány, valamint egészségük megőrzéséhez szükséges kiegészítő készítmény megvásárolható. 
 
A résztvevő üzletek listája:
 

Tények és adatok

 
Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. már több mint 20 éve gondoskodik az állatokról, történetük a székesfehérvári állatkórházból indult.  Az állatkórház mellett, mely a mai napig szerves része vállalatnak, több mint 16 éve foglalkoznak állateledellel és felszereléssel, valamint állatgyógyászati szerek kereskedelmével is. Hosszú évek óta kapcsolatban állnak a legfontosabb és legelismertebb magyar és külföldi gyártókkal, ami garancia arra, hogy a legjobbat kínálják vásárlóiknak.
Az állatgyógyászatban szerzett tapasztalatokat, illetve a vásárlóik visszajelzéseit figyelembe véve olyan hálózatot hoztak létre, amelyben vásárlóik mindent megtalálnak, amire kedvencüknek szüksége van. Az ALPHAZOO franchise áruházakban a kiváló minőségű termékek mellett óriási pluszt jelentenek szakértő kollégák, akik segítségével a gazdik könnyedén kiválaszthatják a kedvencük számára legmegfelelőbb termékeket, és minden kérdésükre pontos választ kapnak.
Az ALPHAZOO a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: alphazoo.hu

 

Virtuális kiállító: Alpha Zoo Kft. (ALPHAZOO)


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.