Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-13 idő 09:15

Amerika's Star Franchiseese -a legsikeresebbek csapata

A CNBC kutatási partnere a Franchise Business Review által készített felmérés alapján választották ki az Egyesült Államokban azt az ötven, rendkívül sikeresnek számító franchise céget, akik sikereit példaként állítják mások elé. Ők az America's Star Franchisees 2016 csapata. 

 

Több, mint 28.500 egyedi franchise joggal rendelkező társasságot vizsgáltak meg és ebből az óriási halmazból választották ki a nyerteseket, oly módon, hogy lehetőleg az összes állam képviseltesse magát ebben az impozáns rangsorban. 

Többek közt kiválasztási szempont volt a jövedelmezőség és a befektetés megtésülésének gyorsasága. Ezeknek a szempontoknak csak azok felelhettek meg, akiknek a teljesítménye (fejlődése) messze meghaladta az iparági átlagot.

Az Egyesült Államokban igen elterjedt válalkozási forma a franchise rendszerekhez való csatlakozás. Ez az ágazat nagyságrendileg 1 000 000 000 000 dollár forgalmat bonyolít le évente és még van benne növekedés potenciál. 

Közös jellemzőjük, hogy szinte mindegyik családi vállalkozásként indultak és fejlődtek tovább, úgy, hogy a tulajdonosi kör, akár évtizedeken át is változatlan maradt. Nagyon sok esetben ezeknél az induló cégeknél, nem is a pénz volt a fő hajtóerő, hanem inkább az a vágy, hogy megteremthessék a magánélet és a munka közötti egyensúlyt.

Itt nem feltétlenül kell drága, és sok beruházást igénylő hálózatokra gondolni, hiszen a kiválasztottak között megtalálhatók a kifejezetten alacsony költségekkel elindítható vállakozások is. 

Azt minden "Star" fontosnak tartotta megjegyezni, hogy elkötelezettség és kitartás nélkül nem érhetőek el hosszútávú sikerek ebben az iparágban sem.

forrás: cnbc.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.