Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-14 idő 07:50

Április közepén rendezik meg Bolognában a Franchise és Kiskereskedelmi Expót.

Április közepén rendezik meg Bolognaban a Frachise és Kiskereskedelmi Expot.

A szakkiállítás 2016. április 18.-án nyitja meg kapuit, a Bologna Fiere területén hogy a kiskereskedelemben működő cégek számára lehetőséget teremtsen arra, hogy fejlődésükkel együtt járó terjeszkedésüket franchise rendszerben valósítsák meg.

 

 

A három napos rendezvény fókusza, hogy a potenciális franchise rendszergazdák és a hozzájuk köthető potenciális átvevők egymásra találhassanak.

Ehhez az Olasz Franchise Szövetség, mint a kiállítás főszervezője és támogatója minden segítséget megad, hiszen a helyszínen a Szövetséghez köthető, a franchise területén jártas szakemberektől kérhetnek segítséget az érdeklődők.

 

 

Az esemény fontosnak mondható az olasz üzleti életben, hiszen a szektorban jelentős forgalommal bíró márkák képviselői alkotják a kiállítók többségét.

Mintegy 160 kiállítói regisztráció érkezett be előzetesen, így a kiállításra érkező látogatók számára kellő lehetőség nyílik az együttműködési lehetőségek megismerésére.

Külön emeli a rendezvény színvonalát, hogy a rendezvény ideje alatt tartják meg Bolognában a Nemzetközi Franchise Szövetség rendezésében a Világ Franchise Tanácsának éves ülését is, ami rangos nemzetközi esemény a szegmensben.

A Tanácsban mintegy negyven ország képviselteti magát és delegál képviselőt erre az ülésre.

Nyugat-Európában a kiskereskedelmi forgalom 30%-a a franchise szektorban termelődik, de a tendenciák azt mutatják, hogy jelentős fejlődési potenciál van még a szektorban.
 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.