Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-09 idő 10:42

Aranyat ér egy jó McDonald's Menü

A McDonald's japán ága mostanában gyengélkedik, így a lánc egyre újabb akciókkal, néha egészen meglepő megoldásokkal próbálja vásárlóit becsábítani az éttermekbe. A leszállóban lévő gazdasági teljesítmény következtében a tavalyi évben a megelőző év veszteségének triplájával zárták az évet, aminek köszönhetően 130 étterem is megszüntette működését a szigetországban. - írja az index.hu.
 
 
Az elmúlt évek hanyatlásának oka valószínűleg nem csak a változó fogyasztói szokásoknak, hanem a különféle kisebb- de inkább nagyobb botrányoknak is köszönhető. A kínai beszállítóra például a lejárt hús miatt érkezett panasz, érthető okokból, míg ez után nem sokkal só helyett emberi foggal fűszerezték a sültkrumplit.
 
A vásárlók visszahódításáért érdekes akciókkal kampányol a McDonald's, legutóbb dupla húsos Big Mac került a menü táblákra, (ez összesen négy húspogácsát jelent, ami önmagában elég egy kiadós ebédre -már ha nem romlott). Ezúttal viszont az étteremlánc régi fényét, csillogását, ragyogását állítanák vissza. A vendégek között aranyból készült McNuggettet sorsolnak ki. A 18 karátos rög vicces is, meg felesleges is, értéke viszont megfelel egy vadonat új (arany színű) Mac Book-énak. Csak az nem olyan vicces, még ha hasznos is.
 
forrás: index.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.