Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-05 idő 09:24

Átalakul a BTel vállalati működése

A nemzetközi terjeszkedés miatt a BTel menedzsmentje átalakította a jelenlegi vállalati működést. Az új vállalati struktúrában stratégiai és operatív igazgatóságok jöttek létre, jelentősen nőtt a foglalkoztatottak száma, a vállalat új fióktelepeket nyit Németországban, Ausztriában és Szlovákiában. (portfolio.hu összeállítás)
 
A BTel a nyár folyamán három országban, Németországban, Ausztriában és Szlovákiában nyit fióktelepeket, melyek szeptemberben kezdik meg az operatív működést. Az új piacokon jelenleg a munkatársak toborzása és kiválasztása folyik.
 
 
A nemzetközi terjeszkedés új vállalati struktúra kialakítását tette szükségessé, stratégiai és operatív igazgatóságok jöttek létre. áll a társaság közleményében. Cégcsoport szinten 2014-ben nőtt a foglalkoztatottak száma, jelenleg közel 140 fő dolgozik a BTel-nél.
 
Xprime
A szolgáltatás lényege, hogy böngészés közben a rendszer meghatározott időközönként felkínál az ügyfél számára egy reklámot vagy reklámblokkot, amelyet ha megnéz, és utána jól válaszol a feltett kérdésre, akkor krediteket gyűjthet. A krediteket a következő számlán jóváírja a Btel, ezzel csökken, sőt le is nullázódhat az ügyfél internet előfizetésének havidíja.
 
A BTel 10 országban kötött franchise szerződést, melyek értéke összesen 5,4 millió euró. Február 1-jén indult a BTel új szolgáltatása, az Xprime, az indulás óta eltelt négy hónap alatt 73.350 új előfizetői regisztráció érkezett, melyek közül 49.820 ügyfélnél már bekötötték az új szolgáltatást. A BTel-nek csak ez az új ügyfélkör 1,2 milliárd forintos éves bevételt jelent, áll a közleményben.
 
Forrás: portfolio.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?