Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-05 idő 09:24

Átalakul a BTel vállalati működése

A nemzetközi terjeszkedés miatt a BTel menedzsmentje átalakította a jelenlegi vállalati működést. Az új vállalati struktúrában stratégiai és operatív igazgatóságok jöttek létre, jelentősen nőtt a foglalkoztatottak száma, a vállalat új fióktelepeket nyit Németországban, Ausztriában és Szlovákiában. (portfolio.hu összeállítás)
 
A BTel a nyár folyamán három országban, Németországban, Ausztriában és Szlovákiában nyit fióktelepeket, melyek szeptemberben kezdik meg az operatív működést. Az új piacokon jelenleg a munkatársak toborzása és kiválasztása folyik.
 
 
A nemzetközi terjeszkedés új vállalati struktúra kialakítását tette szükségessé, stratégiai és operatív igazgatóságok jöttek létre. áll a társaság közleményében. Cégcsoport szinten 2014-ben nőtt a foglalkoztatottak száma, jelenleg közel 140 fő dolgozik a BTel-nél.
 
Xprime
A szolgáltatás lényege, hogy böngészés közben a rendszer meghatározott időközönként felkínál az ügyfél számára egy reklámot vagy reklámblokkot, amelyet ha megnéz, és utána jól válaszol a feltett kérdésre, akkor krediteket gyűjthet. A krediteket a következő számlán jóváírja a Btel, ezzel csökken, sőt le is nullázódhat az ügyfél internet előfizetésének havidíja.
 
A BTel 10 országban kötött franchise szerződést, melyek értéke összesen 5,4 millió euró. Február 1-jén indult a BTel új szolgáltatása, az Xprime, az indulás óta eltelt négy hónap alatt 73.350 új előfizetői regisztráció érkezett, melyek közül 49.820 ügyfélnél már bekötötték az új szolgáltatást. A BTel-nek csak ez az új ügyfélkör 1,2 milliárd forintos éves bevételt jelent, áll a közleményben.
 
Forrás: portfolio.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.