Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-01 idő 12:25

Átalakul a McDonald’s

Az „Experience of the Future” program keretében a McDonald’s éttermeinek belső és külső átalakítása is megváltozik, valamint új, modern funkciókkal gazdagodik a kiszolgálás. „A vállalat az összes egyesült államokbeli éttermét fejleszteni kívánja, az én egységem is ezek közé tartozik” – Mondta Rob Hudson, a West Main Street-i McDonald’s tulajdonosa, ahol nemrég fejezték be az átalakításokat.
 
Az átalakított Main Street-i McDonald's ünnepélyes megnyitója múlthét hétfőn. (Forrás: Adam Robison)
 
A Bloomberg felmérése szerint a McDonald's egyesült államokbeli egységeinek mintegy 92%-át, 14,000 éttermet független franchise átvevők üzemeltetnek. Az átvevőknek üzletenként 100,000 dollárt kellene fizetniük az átalakításokért, de azok ára akár a 700,000 dolláros plafont is elérheti egységenként. A terhek ennyhítése  érdekében a McDonald's állja a franchise átvevők befektetésének 55%-át.
 
Az éttermekben az új, csempe és faanyagok modernebb kinézetet kölcsönöznek majd az étteremláncnak ami így nem kelti többé a megszokott „gyorséttermi hangulatot”. A szürkekő, tégla, fém és üveg kombinációja a belső térben tovább távolodik a McDonald's tradicionális piros és sárga színeitől.
 
 
Hasonlóan a már átalakított New Albany étteremhez képest, az West Main Street-i McDonald’s-ban is asztalhoz viszik a rendelést. A jövőben a rendelés folyamata is modernizálódni fog, az étteremben 4, érintőképernyős gép elhelyezését tervezik melyen a vendégek maguk adhatják le rendeléseiket. Hudson szerint az átalakítások nem fogják már meglévő munkahelyek elvesztését okozni, sőt a kiszolgálás átalakulása miatt új alkalmazottak felvételét, a McDeliver és a telefonos rendelés bevezetését is tervezik.
 
Forrás: Daily Journal


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Magyarországon keresi partnereit a Thermomix.
dátum 2017-09-19 idő 15:23

Immár Magyarországon is elérhető a legintelligensebb konyhai robotgépLegolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Nyissa meg Ön is saját Natur House üzletét!
dátum 2017-09-25 idő 11:01

A Natur House egységekben a helyes étkezésre való nevelés és oktatás kerül előtérbe.

Felújított BENU gyógyszertárat adtak át Győr belvárosában
dátum 2017-09-25 idő 10:23

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton.

Idén közel 6400 üzlet húzhatja le a rolót az USA-ban
dátum 2017-09-22 idő 09:57

Idén várhatóan 6400 üzlet zár be az USA-ban, mert az online kereskedelem felfutásával az emberek kezdenek leszokni a shoppingolásról.

Bubbles mosodából jelentkezik be holnap délelőtt a Music Fm
dátum 2017-09-21 idő 10:01

Bochkor Gábor és István Dániel a Flórián téri Bubbles mosodából fog jelentkezni élőben holnap reggel.

Új tulajdonosa van az Arena Plázának
dátum 2017-09-20 idő 14:28

A Budapest második legnagyobb, 66 ezer négyzetméteres plázája 2007-ben nyitotta meg kapuit, és az utóbbi években meglehetősen jó eredményeket produkált.