Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-01 idő 12:25

Átalakul a McDonald’s

Az „Experience of the Future” program keretében a McDonald’s éttermeinek belső és külső átalakítása is megváltozik, valamint új, modern funkciókkal gazdagodik a kiszolgálás. „A vállalat az összes egyesült államokbeli éttermét fejleszteni kívánja, az én egységem is ezek közé tartozik” – Mondta Rob Hudson, a West Main Street-i McDonald’s tulajdonosa, ahol nemrég fejezték be az átalakításokat.
 
Az átalakított Main Street-i McDonald's ünnepélyes megnyitója múlthét hétfőn. (Forrás: Adam Robison)
 
A Bloomberg felmérése szerint a McDonald's egyesült államokbeli egységeinek mintegy 92%-át, 14,000 éttermet független franchise átvevők üzemeltetnek. Az átvevőknek üzletenként 100,000 dollárt kellene fizetniük az átalakításokért, de azok ára akár a 700,000 dolláros plafont is elérheti egységenként. A terhek ennyhítése  érdekében a McDonald's állja a franchise átvevők befektetésének 55%-át.
 
Az éttermekben az új, csempe és faanyagok modernebb kinézetet kölcsönöznek majd az étteremláncnak ami így nem kelti többé a megszokott „gyorséttermi hangulatot”. A szürkekő, tégla, fém és üveg kombinációja a belső térben tovább távolodik a McDonald's tradicionális piros és sárga színeitől.
 
 
Hasonlóan a már átalakított New Albany étteremhez képest, az West Main Street-i McDonald’s-ban is asztalhoz viszik a rendelést. A jövőben a rendelés folyamata is modernizálódni fog, az étteremben 4, érintőképernyős gép elhelyezését tervezik melyen a vendégek maguk adhatják le rendeléseiket. Hudson szerint az átalakítások nem fogják már meglévő munkahelyek elvesztését okozni, sőt a kiszolgálás átalakulása miatt új alkalmazottak felvételét, a McDeliver és a telefonos rendelés bevezetését is tervezik.
 
Forrás: Daily Journal


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul október 31-én
dátum 2017-10-25 idő 10:31

A Dakexpo Kft. gyorstalpaló franchise képzést indít leendő és új hálózatok számára.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

70. éttermét nyitja a McDonald's Romániában
dátum 2017-11-15 idő 09:49

539,000 eurót fektetett az új étterembe a Maltese group Premier Capital, a McDonald's romániai mester átvevője.

Csehországban erősít a Duna House
dátum 2017-11-14 idő 10:12

Csehországban is építkezésbe kezdett a Duna House franchise hálózata.

A vizes VB után Amerikába megy a magyar jégkrém startup
dátum 2017-11-13 idő 10:43

A világ legrangosabb franchise eseményén képviseli hazánkat az Anjuna Ice Pops.

Herbária sajtóközlemény
dátum 2017-11-13 idő 10:21

Közleményt adott ki a Herbária Zrt. korábban megjelent cikkünk kapcsán, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül osztunk meg.

Beolvad anyacégébe a Fornetti
dátum 2017-11-10 idő 15:49

Beolvad anyacégébe, az Aryzta Hungary Group Holdings Kft.-be a Fornetti Holding Kft. A vagyonkezeléssel foglalkozó Fornetti cég így jogutóddal megszűnik.