Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-01 idő 12:25

Átalakul a McDonald’s

Az „Experience of the Future” program keretében a McDonald’s éttermeinek belső és külső átalakítása is megváltozik, valamint új, modern funkciókkal gazdagodik a kiszolgálás. „A vállalat az összes egyesült államokbeli éttermét fejleszteni kívánja, az én egységem is ezek közé tartozik” – Mondta Rob Hudson, a West Main Street-i McDonald’s tulajdonosa, ahol nemrég fejezték be az átalakításokat.
 
Az átalakított Main Street-i McDonald's ünnepélyes megnyitója múlthét hétfőn. (Forrás: Adam Robison)
 
A Bloomberg felmérése szerint a McDonald's egyesült államokbeli egységeinek mintegy 92%-át, 14,000 éttermet független franchise átvevők üzemeltetnek. Az átvevőknek üzletenként 100,000 dollárt kellene fizetniük az átalakításokért, de azok ára akár a 700,000 dolláros plafont is elérheti egységenként. A terhek ennyhítése  érdekében a McDonald's állja a franchise átvevők befektetésének 55%-át.
 
Az éttermekben az új, csempe és faanyagok modernebb kinézetet kölcsönöznek majd az étteremláncnak ami így nem kelti többé a megszokott „gyorséttermi hangulatot”. A szürkekő, tégla, fém és üveg kombinációja a belső térben tovább távolodik a McDonald's tradicionális piros és sárga színeitől.
 
 
Hasonlóan a már átalakított New Albany étteremhez képest, az West Main Street-i McDonald’s-ban is asztalhoz viszik a rendelést. A jövőben a rendelés folyamata is modernizálódni fog, az étteremben 4, érintőképernyős gép elhelyezését tervezik melyen a vendégek maguk adhatják le rendeléseiket. Hudson szerint az átalakítások nem fogják már meglévő munkahelyek elvesztését okozni, sőt a kiszolgálás átalakulása miatt új alkalmazottak felvételét, a McDeliver és a telefonos rendelés bevezetését is tervezik.
 
Forrás: Daily Journal


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.