Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-01 idő 12:25

Átalakul a McDonald’s

Az „Experience of the Future” program keretében a McDonald’s éttermeinek belső és külső átalakítása is megváltozik, valamint új, modern funkciókkal gazdagodik a kiszolgálás. „A vállalat az összes egyesült államokbeli éttermét fejleszteni kívánja, az én egységem is ezek közé tartozik” – Mondta Rob Hudson, a West Main Street-i McDonald’s tulajdonosa, ahol nemrég fejezték be az átalakításokat.
 
Az átalakított Main Street-i McDonald's ünnepélyes megnyitója múlthét hétfőn. (Forrás: Adam Robison)
 
A Bloomberg felmérése szerint a McDonald's egyesült államokbeli egységeinek mintegy 92%-át, 14,000 éttermet független franchise átvevők üzemeltetnek. Az átvevőknek üzletenként 100,000 dollárt kellene fizetniük az átalakításokért, de azok ára akár a 700,000 dolláros plafont is elérheti egységenként. A terhek ennyhítése  érdekében a McDonald's állja a franchise átvevők befektetésének 55%-át.
 
Az éttermekben az új, csempe és faanyagok modernebb kinézetet kölcsönöznek majd az étteremláncnak ami így nem kelti többé a megszokott „gyorséttermi hangulatot”. A szürkekő, tégla, fém és üveg kombinációja a belső térben tovább távolodik a McDonald's tradicionális piros és sárga színeitől.
 
 
Hasonlóan a már átalakított New Albany étteremhez képest, az West Main Street-i McDonald’s-ban is asztalhoz viszik a rendelést. A jövőben a rendelés folyamata is modernizálódni fog, az étteremben 4, érintőképernyős gép elhelyezését tervezik melyen a vendégek maguk adhatják le rendeléseiket. Hudson szerint az átalakítások nem fogják már meglévő munkahelyek elvesztését okozni, sőt a kiszolgálás átalakulása miatt új alkalmazottak felvételét, a McDeliver és a telefonos rendelés bevezetését is tervezik.
 
Forrás: Daily Journal


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.