Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-08 idő 09:58

Átalakult a Zsálya Gyógyszertár Budapest III. kerületében

Stílszerűen, a Semmelweis naphoz igazítva nyitotta meg ismét kapuit a Zsálya Gyógyszertár a III. kerületben, a Pethe Ferenc téren. Ezzel újabb taggal bővült az BENU Hálózathoz tartozó, átalakított gyógyszertárak sora. A BENU Koncepciónak megfelelően a zárt vitrineket nyitott polcok, a gyógyszerészeket takaró üvegfalakat bejárható szabad tér váltotta fel. A gyönyörűen átalakított patikatérbe lépve könnyű az eligazodás, kényelmesen válogathatunk a termékek között, amelyek nagy részét kézbe vehetjük, összehasonlíthatjuk.

  

Ami a régi gyógyszertárból megmaradt az a szakértelem, a gyógyszerészek készséges kiszolgálása és azon tanácsaik, melyekkel egészségtudatosan élhetjük mindennapjainkat. Fórizs Józsefné gyógyszertárvezető asszony köszönetét fejezte ki a dolgozóknak a túlórákért és a kitartásért, melynek eredményeként minden a helyére kerülhetett és az „új” Zsálya Gyógyszertár a tervezett időpontban ismét megnyithatott. Elmondása szerint csupa pozitív visszajelzés érkezik a vásárlóktól. Szívesen szemlélik meg a termékeket vásárlás előtt és máris tapasztalható, hogy sokkal többen kérik ki a gyógyszerészek tanácsait a választásban.

A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a PHARMANOVA a piacon egyedülálló tudásbázis és know-how birtokosa.

A BENU koncepciója leglátványosabban az egyedi, könnyen megkülönböztethető új designban, reklámzajoktól mentes környezetben ölt testet, amely számos más előnnyel kiegészülve hosszú távon biztosítja a hálózthoz csatlakozó gyógyszertárak kiszámítható, gazdaságos működését

Együtt könnyebb! Profitáljon Ön is egy nemzetközileg ismert márkából, amely már hazánkban is bizonyított! További információkért keresse dr. Kinics Lászlót az info@benu.hu e-mail címen.

A BENU a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: benu.hu

Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.