Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-08 idő 09:58

Átalakult a Zsálya Gyógyszertár Budapest III. kerületében

Stílszerűen, a Semmelweis naphoz igazítva nyitotta meg ismét kapuit a Zsálya Gyógyszertár a III. kerületben, a Pethe Ferenc téren. Ezzel újabb taggal bővült az BENU Hálózathoz tartozó, átalakított gyógyszertárak sora. A BENU Koncepciónak megfelelően a zárt vitrineket nyitott polcok, a gyógyszerészeket takaró üvegfalakat bejárható szabad tér váltotta fel. A gyönyörűen átalakított patikatérbe lépve könnyű az eligazodás, kényelmesen válogathatunk a termékek között, amelyek nagy részét kézbe vehetjük, összehasonlíthatjuk.

  

Ami a régi gyógyszertárból megmaradt az a szakértelem, a gyógyszerészek készséges kiszolgálása és azon tanácsaik, melyekkel egészségtudatosan élhetjük mindennapjainkat. Fórizs Józsefné gyógyszertárvezető asszony köszönetét fejezte ki a dolgozóknak a túlórákért és a kitartásért, melynek eredményeként minden a helyére kerülhetett és az „új” Zsálya Gyógyszertár a tervezett időpontban ismét megnyithatott. Elmondása szerint csupa pozitív visszajelzés érkezik a vásárlóktól. Szívesen szemlélik meg a termékeket vásárlás előtt és máris tapasztalható, hogy sokkal többen kérik ki a gyógyszerészek tanácsait a választásban.

A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a PHARMANOVA a piacon egyedülálló tudásbázis és know-how birtokosa.

A BENU koncepciója leglátványosabban az egyedi, könnyen megkülönböztethető új designban, reklámzajoktól mentes környezetben ölt testet, amely számos más előnnyel kiegészülve hosszú távon biztosítja a hálózthoz csatlakozó gyógyszertárak kiszámítható, gazdaságos működését

Együtt könnyebb! Profitáljon Ön is egy nemzetközileg ismert márkából, amely már hazánkban is bizonyított! További információkért keresse dr. Kinics Lászlót az info@benu.hu e-mail címen.

A BENU a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: benu.hu

Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.