Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-08 idő 09:49

Augusztusban is „Szakértői napok” a BÁV-nál

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező becsüseinek részvételével augusztusban is tartanak szakértői napokat a BÁV műkereskedelmi üzleteiben. Ezek keretében az érdeklődők műtárgyait, bútorait és szőnyegeit ingyenesen megvizsgálják, tanácsot adnak azok esetleges felújítására, restaurálására, értékesítésre, illetve kérésre értékbecslést is végeznek.
 
2014. augusztus 13-án festmény és műtárgy témában lehet érdeklődni a BÁV Aukciósházban (Budapest V. ker., Bécsi u. 1.). Gál Zoltán és Tűzkő Péter a festmények, míg Nagy Tamás a műtárgyak szakértője.
 
 
Augusztus 21-én is lesz hasonló esemény, akkor a Fény Galéria (Budapest II. ker., Frankel Leó u. 13.) fogadja az érdeklődőket. Lévai Ágnes és Nagy Tamás műtárgy, valamint Tűzkő Péter festmény szakértőktől lehet érdeklődni.
 
Aki pedig a nyári szabadsága miatt mindezekről lemaradt, még bepótolhatja augusztus 26-án. Ekkor ugyanis a Szent István Antikvitásban (Budapest V. ker., Szt. István Krt. 3.) várják az érdeklődőket a BÁV szakértői. Tűzkő Péter és Tyetyik Gábor festmény, míg Dobóczy Tibor műtárgy témában fogadja a látogatókat.
 
 
Időpontot egyeztethetnek telefonon vagy email-en. Nagyméretű tárgyak esetén a BÁV azt kéri, hogy előtte küldjenek fotót a vállalat e-mail címeinek egyikére. A megadott napokon kívül is várják a szakértők az érdeklődőket.
További részleteket a BÁV weboldalán olvashat.
 
Forrás: bav.hu
Virtuális kiállító: BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.