Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-26 idő 11:39

Az Accor 3. Pullman szállodáját nyitotta meg Vietnámban

Az új szálloda a vibráló kulturális életéről és üzleti tevékenységéről is híres Ho Chi Minh városban, a turisztikai látványosságokhoz közel helyezkedik el, és hűen tükrözi a márka “Munka és Szórakozás” hitvallását. A 306 szobás Pullman Saigon Centre-t a kortárs művészet erőteljes jelenlétén kívül technikai berendezések széles választéka jellemzi, továbbá bárok, éttermek, meeting termek, edzőterem és wellnessrészleg is helyet kapott benne.

“A hotel úgy lett kialakítva, hogy munka és pihenési célokat egyaránt szolgáljon. Dizájnjával, kényelmével, technológiai felszereltségével a Pullman Saigon Centre a lehető legjobb Pullman-élményt kínálja annak érdekében, hogy maximálisan megfeleljen a világlátott, kozmopolita utazóknak, akiknél a magánélet és a munka közötti határvonal már elmosódott.”- Mondta el Patrick Basset, az Accor vietnámi, thaiföldi, kambodzsai, laosi, myanmari, fülöp-szigeteki és dél-koreai alelnöke.

(forrás: Sajtóközlemény )vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?