Hírek, aktualitások

dátum 2014-11-25 idő 09:38

Az Accor megnyitotta 200. brazíliai szállodáját

Brazília az Accor harmadik legnagyobb piaca. A szállodalánc 84 városban van jelen és 33.000 szobát biztosít. 2014-ben két új márkát is sikerrel honosított meg az országban: Adagio Aparthotels és az ibis Styles a budget kategóriában - írja a trademagazin.hu.
 
Mindemellett az Accor Csoport erős és kidolgozott növekedési terv mellett szeretné megduplázni a jelenlegi eredményeit a következő három éven belül. 2018-ra több mint 155 szállodát szeretnének nyitni az országban, ezzel 75%-os növekedést elérni a szobák számában. A kiemelt városok után az Accor másodlagos és harmadlagos városokban is terjeszkedni szeretne, melyek jelenleg gazdasági fejlődést tapasztalhatnak, főleg a dél-keleti országrészben. A franchise modell segítségével az Accor Csoport főleg budget kategóriájú szállodákat szeretne fejleszteni helyi partnerek bevonásával.
Az Accor, a világ vezető szállodaüzemeltetője kettős szakértelemmel, szállodaüzemeltetőként és brand franchisorként (HotelServices), valamint szálloda tulajdonosként és befektetőként (HotelInvest) áll vendégei és partnerei rendelkezésére abból a célból, hogy biztosítsa a tartós növekedést és a harmonikus fejlődést.
 
Az Accor csoport 92 országban több mint 3600 szállodával és 470 000 szobával várja az üzleti és szabadidős célból utazókat. Szállodái között minden szegmenst megtalálható: luxus és felsőkategóriás márkái a Sofitel, Pullman, MGallery és a Grand Mercure, a csoport középkategóriás márkái a Novotel, Suite Novotel, Mercure és Adagio, Budget & Economy kategóriában pedig az ibis, ibis Styles, ibis budget és a hotelF1 várja a vendégeket. A Csoport erőteljes digitális ökoszisztémával büszkélkedhet, ez magában foglalja az accorhotels.com foglalási portált, a márka weboldalait és a Le Club Accorhotels hűségprogramot.
A világ vezető szállodaipari iskolájaként, az Accor nagy figyelmet fordít a szállodáiban dolgozó 170 000 alkalmazott tehetséggondozására is, hiszen ők annak a szervezeti kultúrának és innovációnak a mindennapi nagykövetei, amely már több mint 45 éve vezérli a Csoportot.
 
Szerkesztő: tradeeditor


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.