Hírek, aktualitások

dátum 2018-03-20 idő 09:18

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!

A Naturhouse hálózat franchise partnereit keresi hazánkban. Jelenleg két életmód központjuk működik Budapesten, s a további növekedést franchise partnerek bevonásával kívánják elérni. 

Az 1992-ben Spanyolországban alapított Naturhouse mára egy 33 országban (Európában, Amerikában és Ázsiában) működő nemzetközi márkává nőtte ki magát. Küldetésünk, hogy minél több embernek megtanítsuk a helyes táplálkozás fontosságát és azt, hogy ez milyen hatással van az életre. Minden ügyfelünknek személyre szabott szakértői támogatást nyújtunk, melynek segítségével megtanulják az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint módszerünkkel elérik és megtanulják fenntartani a kívánt testsúlyt. Az egészséges életmód és a súlykontroll világszerte egyre hangsúlyosabb téma, így a szakértelmünk iránti igény is folyamatosan növekedik.
 
A jelenleg közel 2400 életmód központtal jelen levő Naturhouse alapítása óta eddig 5,5 millió embernek adott tanácsot az egészséges táplálkozáshoz és a fogyókúrához. Magyarországon 2016. óta van jelen a Naturhouse franchise modell több üzlettel.
A Naturhouse módszere három kulcsfontosságú lépést alkalmaz ügyfelei maximális elégedettségére:
 
1, ingyenes állapotfelmérést a programot elkezdők számára
2, dietetikus-táplálkozástudományi szakember által összeállított személyre szabott étkezési tanácsadást,
3, természetes alapanyagú termékek, étrendkiegészítők széles kínálatát (melyeket csak a Naturhouse üzletekben lehet beszerezni)
 
Legyen Ön is a súlykontroll és táplálkozástudományi szakértői hálózatunk franchise partnere.

A koncepció nemzetközi tapasztalattal, alacsony beruházási költséggel, támogató szakmai háttérrel, előre tervezhető működési modellel, rugalmas csatlakozási feltételekkel és területi kizárólagossággal, valamint saját fejlesztésű termékekkel nyújt jó üzleti lehetőséget Önnek! 

 

Kapcsolat:

Durst Anikó
operatív igazgató
aniko.durst@naturhousehungary.hu
www.naturhousehoungary.hu
vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.