Hírek, aktualitások

dátum 2017-07-03 idő 14:18

Az első amerikai fitnesz franchise, ami bejutott Kínába

Először jut be amerikai fintnesz franchise rendszer Kína növekvő franchise szektorába, melyet eddig jellemzően tradicionális éttermek és kiskereskedelmi (retail) üzletek domináltak.

Dave Mortensen, az Anytime Fitness elnöke és társalapítója június 27-28-án találkozott Shanghai-i mester franchise átvevőjével, hogy közösen megtervezzék a hálózat terjeszkedési stratégiáját. Már 7 működő egységgel és 20 aláírt szerződéssel, a hálózat 300-500 edzőterem nyitását tervezi Kínában 2020-ra.

Az Anytime Fitness hálózatnak 5 kontinensen mintegy 3,500 edzőterme működik, melyekbe több millió sportolni vágyó fordul meg minden hónapban.
"Magabiztosak vagyunk, hogy a hálózatunk koncepciója és a Kínában rejlő lehetőségek együttesen több ezer új fitnesz terem megnyitását fogják lehetővé tenni. Célunk mindig a helyi közösségek építése volt, illetve hogy segítsük az embereket céljaik elérésében. Úgy gondoljuk, ez a cél minden határon átível." - nyilatkozta Mortensen - "Úgy gondoljuk, hogy a mester átvevőnk tapasztalata és tudása mind hozzá fog járulni az Anytime Fitness brand térségben való sikeres terjeszkedéséhez."

Levine, - a shanghai-i mester átvevő - egyszersmind a szingapúri, malajziai és fülöp-szigeteki jogok tulajdonosa is. 2013 októberében nyitotta első szingapúri edzőtermét és 2014 februárjában ismerkedett meg az Anytime Fitness franchise lehetőséggel. 3 év alatt, 6 országban több mint 150 fitnesz termet nyitott meg, Ázsia legnagyobb edzőterem hálózatává téve az Anytime Fitness-t.

Felmérések szerint, a kínai lakosság 99%-a nem rendelkezik edzőterem tagsággal. Hogy sikeresen kihasználhassák ezt a potenciális, kiaknázatlan célközönséget, Levine egy olyan stratégia alkalmazását tervezi mellyel a jövőben az Anytime Fitness megalapozhatja Kína jelenleg még nem létező fitnesz kultúráját. A terv része Shanghai első wellness egyetemének a megnyitása a jövendőbeli személyi edzők karrierfejlesztéséhez.

A kínai piac ismeretében Levine úgy döntött, hogy inkább erős helyi közösséggel rendelkező helyen, Woodlands-ben kezdi a terjeszkedést, mintsem üzleti csomópontokon. Levine biztos abban, hogy a nyitás sikeres lesz (az Anytime Fitness közösség orientációjának és személyre szabott szolgáltatásainak köszönhetően), melyek hozzásegítik a tagokat egyéni céljaik eléréséhez. 


Levine tervei megvalósultak a közösségi-tér előtérbe helyezésével, hiszen 1800 négyzetméteres Woodlands-i edzőteremnek ma már 900 aktív tagja van.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.