Hírek, aktualitások

dátum 2017-03-27 idő 17:45

Az első festő stúdió franchise hálózat Magyarországon

Közel három éve nyitotta meg első stúdióját a FessNeki, amely népszerű képek néhány óra alatt való profi megfestését kínálja vendégei számára. Monet, Van Gogh és más híres művészek mellett kortárs festők alkotásaiból válogathatnak a festeni vágyók a FessNeki weboldalán. Szinte naponta találhatóak események a budai és a pesti festő stúdióban. 
 
 
Külföldön, különösen az amerikai kontinensen nagyon népszerűek az ilyen stúdiók. 
„Láttuk, hogy az Egyesült Államokban mennyire népszerűvé váltak az ilyen szolgáltatást nyújtó franchise hálózatok, néhány év alatt több száz stúdiót nyitottak. A lakosság körében divattá vált, hogy saját alkotásaival díszítse saját lakását, irodáját, vagy ezzel szerezzen örömet szeretteinek. Felfedeztük ebben a szegmensben a piaci rést és eldöntöttük, hogy az európai kontinensre alkalmas franchise koncepciót dolgozunk ki, a helyi ízlést, igényeket alapul véve.”- nyilatkozta Sávai Rita, a hálózat ötletgazdája, társtulajdonosa.
A FessNeki stúdiók gyorsan népszerűvé váltak, rövid idő alatt betelnek a helyek a festési alkalmakra, és egyre több cég választja a közös képalkotást csapatépítő rendezvényeinek programjaként. 
 
„Közel 50 képből válogathatnak a vendégek, igyekeztünk a palettát úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a hozzá közelállót. Vannak kimondottan alkalmakra, mint például a közelgő Anyák napjára kiválasztott alkotásaink is. A stúdióinkban művészeti instruktorok vezetik végig a festés folyamatát, így biztosítva az elkészült festmény minőségét is”- mondta el Sávai Anikó a FessNeki társtulajdonosa.  A stúdiók vendégei az általuk készített kép mellett, egy sikerélménnyel is távoznak, hiszen mindenki tud festeni!
 
 
Az egy alkalom alatt elkészült festmények mellett hétvégi kurzusokat is ajánl a FessNeki azok számára, akik el szeretnének mélyülni a festészet rejtelmeiben, ismereteitek kívánják bővíteni, és több időt szánni egy saját alkotás elkészítésére. Gyerekeket is várnak a stúdiók, külön számukra is találhatóak alkalmak az eseménynaptárban.
 
„Az egyre növekvő igényt jelenleg két stúdióval és franchise partnerek bevonásával kívánjuk biztosítani. A jövőben is a hálózat minden egységében csak professzionális instruktorok vezetik majd a FessNeki eseményeit, a minőség megtartása az egyik legfontosabb küldetésünk. Nagyon sok érdeklődő van a franchise koncepciónk iránt, nemcsak belföldön, hanem külföldön is.” mondta Sávai Rita, társtulajdonos. 
Az első stúdiókat Szegeden, Sopronban és Debrecenben kívánják nyitni, valamint a környező országokban.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?