Hírek, aktualitások

dátum 2017-03-27 idő 17:45

Az első festő stúdió franchise hálózat Magyarországon

Közel három éve nyitotta meg első stúdióját a FessNeki, amely népszerű képek néhány óra alatt való profi megfestését kínálja vendégei számára. Monet, Van Gogh és más híres művészek mellett kortárs festők alkotásaiból válogathatnak a festeni vágyók a FessNeki weboldalán. Szinte naponta találhatóak események a budai és a pesti festő stúdióban. 
 
 
Külföldön, különösen az amerikai kontinensen nagyon népszerűek az ilyen stúdiók. 
„Láttuk, hogy az Egyesült Államokban mennyire népszerűvé váltak az ilyen szolgáltatást nyújtó franchise hálózatok, néhány év alatt több száz stúdiót nyitottak. A lakosság körében divattá vált, hogy saját alkotásaival díszítse saját lakását, irodáját, vagy ezzel szerezzen örömet szeretteinek. Felfedeztük ebben a szegmensben a piaci rést és eldöntöttük, hogy az európai kontinensre alkalmas franchise koncepciót dolgozunk ki, a helyi ízlést, igényeket alapul véve.”- nyilatkozta Sávai Rita, a hálózat ötletgazdája, társtulajdonosa.
A FessNeki stúdiók gyorsan népszerűvé váltak, rövid idő alatt betelnek a helyek a festési alkalmakra, és egyre több cég választja a közös képalkotást csapatépítő rendezvényeinek programjaként. 
 
„Közel 50 képből válogathatnak a vendégek, igyekeztünk a palettát úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a hozzá közelállót. Vannak kimondottan alkalmakra, mint például a közelgő Anyák napjára kiválasztott alkotásaink is. A stúdióinkban művészeti instruktorok vezetik végig a festés folyamatát, így biztosítva az elkészült festmény minőségét is”- mondta el Sávai Anikó a FessNeki társtulajdonosa.  A stúdiók vendégei az általuk készített kép mellett, egy sikerélménnyel is távoznak, hiszen mindenki tud festeni!
 
 
Az egy alkalom alatt elkészült festmények mellett hétvégi kurzusokat is ajánl a FessNeki azok számára, akik el szeretnének mélyülni a festészet rejtelmeiben, ismereteitek kívánják bővíteni, és több időt szánni egy saját alkotás elkészítésére. Gyerekeket is várnak a stúdiók, külön számukra is találhatóak alkalmak az eseménynaptárban.
 
„Az egyre növekvő igényt jelenleg két stúdióval és franchise partnerek bevonásával kívánjuk biztosítani. A jövőben is a hálózat minden egységében csak professzionális instruktorok vezetik majd a FessNeki eseményeit, a minőség megtartása az egyik legfontosabb küldetésünk. Nagyon sok érdeklődő van a franchise koncepciónk iránt, nemcsak belföldön, hanem külföldön is.” mondta Sávai Rita, társtulajdonos. 
Az első stúdiókat Szegeden, Sopronban és Debrecenben kívánják nyitni, valamint a környező országokban.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.