Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-07 idő 10:49

Az Év Boltja 2015 - SPAR MOM Park

A MOM Park bevásárlóközpontban található szupermarket Budapest egyik frekventált és igen forgalmas részén található. A korábbi üzlet nagyszabású átalakítása után 2013-ban nyitotta meg újra kapuit, már a mai formájában. Az elegáns ám szembetűnő építészeti, belsőépítészeti megoldások valamint a rendkívül széles termékválaszték a szokásos SPAR színvonalnál magasabbra tette a mércét. A választék természetesen igazodik elhelyezkedéséhez, és az üzletben a prémium illetve luxus cikkek is kiemelkedő számban találhatóak meg, ezáltal teremtve meg a magasabb minőségre, és különlegességekre vágyók bevásárlási lehetőségét. Az üzlet előtt még egy SPAR To Go ételbár is várja a készételt vásárolni vágyókat.
 
 
A többi üzlethez képest a SPAR kiemelkedőnek tartja a dizájnt, a széles szortimentet, és a vásárlási élményt. Utóbbihoz nagyban hozzájárul a tágas és átlátható bejárati zóna, a termék orientált világítótestek, az innovatív világítástechnika, valamint az egyedi kialakítású borvilág részleg. A hagyományos (láncon belüli) áruházakhoz képest a közel 2000 négyzetméteres üzletben további extra cikkek jelennek meg a termékek között, így például sajtkülönlegességek, friss hal, és széles sonka és bor kínálat is. A magas színvonalú kiszolgálás érdekében az áruház dolgozói folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, emellett rendszeresek a kóstoltatások és a látványos árukihelyezésre is nagy figyelmet fordítanak.
 
 
A bolt kialakítása szakít a hagyományos üzletek kinézetével. A bejárat közlében alacsony, átlátható pultok kaptak helyet, ezáltal téve átláthatóvá az üzletet. A belsőépítészeti kialakítások során elsődleges szempont volt a finom ívek, motívumok megteremtése, a "vízmosta kövek" jegyében. A pult és regál végek kerekített formájúak, az álmennyezet lamellás szerkezetű, hullámzó formákat jelenít meg. A természetes anyagok használata pedig erősíti a kialakuló kellemes, barátságos érzést, a LED világítótestek használata pedig a környezet tudatosságot is megvalósítja. A világítás kialakítása izgalmas árnyjátékot fest a mennyezet burkolati elemein, mely szintén kellemesebbé teszi, élménnyé alakítja a vásárlást.
 
 
Az üzlet kialakítása során szem előtt tartották a különböző céllal érkező vásárlók igényeinek kialakítását is. A gyors, nagyrészt kész, félkész termékek gyors étkezésekhez betérő vásárlók egy úgy nevezett "kis körön" belül mindent megtalálhatnak. A teljesebb, nagyobb bevásárlásra törekvők pedig a teljes üzletet bejárva szedhetik össze a szükséges árucikkeket.
 
 
forrás: elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.