Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-07 idő 10:49

Az Év Boltja 2015 - SPAR MOM Park

A MOM Park bevásárlóközpontban található szupermarket Budapest egyik frekventált és igen forgalmas részén található. A korábbi üzlet nagyszabású átalakítása után 2013-ban nyitotta meg újra kapuit, már a mai formájában. Az elegáns ám szembetűnő építészeti, belsőépítészeti megoldások valamint a rendkívül széles termékválaszték a szokásos SPAR színvonalnál magasabbra tette a mércét. A választék természetesen igazodik elhelyezkedéséhez, és az üzletben a prémium illetve luxus cikkek is kiemelkedő számban találhatóak meg, ezáltal teremtve meg a magasabb minőségre, és különlegességekre vágyók bevásárlási lehetőségét. Az üzlet előtt még egy SPAR To Go ételbár is várja a készételt vásárolni vágyókat.
 
 
A többi üzlethez képest a SPAR kiemelkedőnek tartja a dizájnt, a széles szortimentet, és a vásárlási élményt. Utóbbihoz nagyban hozzájárul a tágas és átlátható bejárati zóna, a termék orientált világítótestek, az innovatív világítástechnika, valamint az egyedi kialakítású borvilág részleg. A hagyományos (láncon belüli) áruházakhoz képest a közel 2000 négyzetméteres üzletben további extra cikkek jelennek meg a termékek között, így például sajtkülönlegességek, friss hal, és széles sonka és bor kínálat is. A magas színvonalú kiszolgálás érdekében az áruház dolgozói folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, emellett rendszeresek a kóstoltatások és a látványos árukihelyezésre is nagy figyelmet fordítanak.
 
 
A bolt kialakítása szakít a hagyományos üzletek kinézetével. A bejárat közlében alacsony, átlátható pultok kaptak helyet, ezáltal téve átláthatóvá az üzletet. A belsőépítészeti kialakítások során elsődleges szempont volt a finom ívek, motívumok megteremtése, a "vízmosta kövek" jegyében. A pult és regál végek kerekített formájúak, az álmennyezet lamellás szerkezetű, hullámzó formákat jelenít meg. A természetes anyagok használata pedig erősíti a kialakuló kellemes, barátságos érzést, a LED világítótestek használata pedig a környezet tudatosságot is megvalósítja. A világítás kialakítása izgalmas árnyjátékot fest a mennyezet burkolati elemein, mely szintén kellemesebbé teszi, élménnyé alakítja a vásárlást.
 
 
Az üzlet kialakítása során szem előtt tartották a különböző céllal érkező vásárlók igényeinek kialakítását is. A gyors, nagyrészt kész, félkész termékek gyors étkezésekhez betérő vásárlók egy úgy nevezett "kis körön" belül mindent megtalálhatnak. A teljesebb, nagyobb bevásárlásra törekvők pedig a teljes üzletet bejárva szedhetik össze a szükséges árucikkeket.
 
 
forrás: elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.