Hírek, aktualitások

dátum 2018-04-27 idő 09:40

Az év boltjának választották a Vitamin Szalon mintaüzletét

A 2014-ben megnyitott Vitamin Szalon® egy ún. "future store", azaz a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a berendezés minden része a vásárlók kényelmét, teljes körű tájékoztatását szolgálja, illetve ahol a termékek a legmagasabb vevői igényeknek is megfelelnek.

A Vitamin Szalon® olyan üzlet, amely ötvözi a nagy élelmiszerláncok zöldség-gyümölcs részlegének és a „sarki zöldséges”-nek az előnyeit és egyben kiküszöböli hátrányait. 

A forgalmazott termékek mellett nemcsak az áruk, minőségük osztályba sorolása és az árak vannak feltüntetve, hanem a termelők neve és arcképe is. Így közvetlen bizalmi kapcsolat alakul ki vásárló és termelő között. 

A Vitamin Szalon® egyik szlogenjéhez - termékeink védjegye, termelőink nevéhez híven a kihelyezett áruféleségek felett a termelők neve és a termelés helye is látható. 

Az üzletben számos újszerű megoldás található: áttekinthető standos kihelyezés, receptnyomtató kioszk, e-címkék, integrált ártábla, apadásgátló párásítás, eyecatcher árukiemelő rendszer, homogén göngyölegek, árufelimerő mérlegek, speciális hűtőpult, sőt még gyereksarok is.

A hálózat franchise rendszerben terjeszkedik, amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a koncepcióról, illetve a csatlakozási feltételekről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Vitamin Szalon® franchise rendszer vezetőjével.

Név: Pónyai Réka, franchise rendszer vezető
E-mail: info@vitaminszalon.hu
Telefon: 06-20-3980766vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.