Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-13 idő 10:15

Az Év Fiatal Franchise Átvevője Miha Sarolta (Katedra nyelviskola)

Az Év Fiatal Franchise Átvevője elismerést Miha Sarolta, a Katedra nyelviskola hálózat - nagykanizsia - partnere vehette át. A Miha&Miha Nyelvstúdió Kft. Miha Sarolta ügyvezető-tulajdonos vezetésével 2011 szeptemberében csatlakozott a Katedra nyelviskola hálózathoz. 
 
A Katedra jogokat Nagykanizsa településen átvevő Miha Sarolta nem kisebb fába vágta fejszéjét, mint hogy frissen alapított vállalkozásával a 100 százalékban felosztott helyi piacon vegye fel a versenyt számos más konkurenciával. A Katedra központ is presztízsként tekintett a nagykanizsai piacra, minden szükséges támogatást megadva átvevőjének nyelviskolája elindításához. 
 
 
A Katedra központ elvárásait Miha Sarolta és csapata rövid időn belül igazolta. Hozzáállása tudatos és fegyelmezett, mindenben rendszerkövető és azt a lehető legoptimálisabban kihasználó üzletpolitikája már néhány hónappal a nyitást követően előrevetítette, hogy a térség sikeres, és dinamikusan növekvő fiatal Katedra iskolája van születőben.
A nyelviskola a 2011. szeptemberi nyitást követő négy hónap alatt elért árbevételéhez részarányosan viszonyítva rögtön az első teljes üzleti évben 50 százalékos növekedést ért el, amely szintet a 2013-as üzleti évben még tovább tudott növelni.  
 
 
A nyelviskola a nyelvoktatással foglalkozó intézmények számára nagy jelentőséggel bíró nyelvvizsgahellyé válás kritériumait rekordidő alatt teljesítette, és ma már államilag elismert általános- és szaknyelvi nyelvvizsgák szervezésére egyaránt jogosult. Eredményei, innovatív tevékenysége, növekvő árbevétele, hallgatói létszáma, valamint vállalati megrendelései alapján a nagykanizsai Katedra mára a helyi nyelvoktatási piac megkerülhetetlen tényezőjévé vált. 
 
Forrás: franchise.hu
Fotó: Kallus György
ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.