Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-13 idő 10:15

Az Év Fiatal Franchise Átvevője Miha Sarolta (Katedra nyelviskola)

Az Év Fiatal Franchise Átvevője elismerést Miha Sarolta, a Katedra nyelviskola hálózat - nagykanizsia - partnere vehette át. A Miha&Miha Nyelvstúdió Kft. Miha Sarolta ügyvezető-tulajdonos vezetésével 2011 szeptemberében csatlakozott a Katedra nyelviskola hálózathoz. 
 
A Katedra jogokat Nagykanizsa településen átvevő Miha Sarolta nem kisebb fába vágta fejszéjét, mint hogy frissen alapított vállalkozásával a 100 százalékban felosztott helyi piacon vegye fel a versenyt számos más konkurenciával. A Katedra központ is presztízsként tekintett a nagykanizsai piacra, minden szükséges támogatást megadva átvevőjének nyelviskolája elindításához. 
 
 
A Katedra központ elvárásait Miha Sarolta és csapata rövid időn belül igazolta. Hozzáállása tudatos és fegyelmezett, mindenben rendszerkövető és azt a lehető legoptimálisabban kihasználó üzletpolitikája már néhány hónappal a nyitást követően előrevetítette, hogy a térség sikeres, és dinamikusan növekvő fiatal Katedra iskolája van születőben.
A nyelviskola a 2011. szeptemberi nyitást követő négy hónap alatt elért árbevételéhez részarányosan viszonyítva rögtön az első teljes üzleti évben 50 százalékos növekedést ért el, amely szintet a 2013-as üzleti évben még tovább tudott növelni.  
 
 
A nyelviskola a nyelvoktatással foglalkozó intézmények számára nagy jelentőséggel bíró nyelvvizsgahellyé válás kritériumait rekordidő alatt teljesítette, és ma már államilag elismert általános- és szaknyelvi nyelvvizsgák szervezésére egyaránt jogosult. Eredményei, innovatív tevékenysége, növekvő árbevétele, hallgatói létszáma, valamint vállalati megrendelései alapján a nagykanizsai Katedra mára a helyi nyelvoktatási piac megkerülhetetlen tényezőjévé vált. 
 
Forrás: franchise.hu
Fotó: Kallus György
ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.