Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-04 idő 10:02

Az Év Franchise Átvevője Sánta László és Kocsis Lajos (Otthon Centrum)

Január 22-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestje. Az év franchise átvevője díjat Sánta László és Kocsis Lajos, az Otthon Centrum franchise partnerei kapták.


Sánta László és Kocsis Lajos

Sánta László és Kocsis Lajos egyértelműen a legmeghatározóbb tagjai az Otthon Centrum franchise csapatának. 

2004-ben első vidéki partnerként csatlakoztak az Otthon Centrumhoz és azóta Sopronban, Győrben, és Szombathelyen 4 irodát irányítanak, közel 50 embernek munkát biztosítva. Szakmai igényesség jellemzi minden tevékenységüket. Szemléletük révén érték el azon sikereket három településen, 4 irodával, melyek évek óta jellemzik üzletüket. Sánta László és Kocsis Lajos felöl mind beosztottaik, mind a franchise központ folyamatosan érezheti a lojalitást, a szakmaiságot és a magabiztosságot.
 
A Magyar Franchise Szövetség 2014 decemberében Sánta Lászlót indította a Firenzében megrendezésre került „Best Franchisee of the World” megmérettetésen, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőjét megelőzve második helyezést ért el, nemzetközi szinten is öregbítve ezzel az Otthon Centrum hírnevét.

forrás: MFSZ


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.