Hírek, aktualitások

dátum 2017-07-21 idő 09:56

Az év gyára lett a Naturtex

Mintegy 150 embernek ad munkát a hazai lakástextilpiac meghatározó szereplője, a világ több mint 40 országába exportáló szegedi családi vállalkozás, a Naturtex. A cég vajháti telepén 650 millió forintos beruházással bővíti a tollfeldolgozást.

Mindezeket figyelembe véve a Naturtex Kft. nyerte el az év gyára 2016 elismerés középső, nettó 3–10 milliárd forint közötti árbevétel kategóriáját.
 
A hálózat ügyvezetője, Gellért Ákos elmondta, folyamatosan fejlesztenek, és ez igaz mindhárom üzemükre. Szegeden a Hangárra és a Cserje sori központra, valamit a vajháti telephelyre is. Az utóbbin elkészült a 650 milliós beruházás első üteme, egy új csarnok, amelyre a tollfeldolgozás bővítése miatt volt szükség. A második ütem az egyedi, technológiának megfelelő géppark beszerzése és üzembe helyezése lesz.
 

A Naturtex nemrégiben elindította franchise hálózatát is. Olyan partnerek csatlakozását várják, akik elkötelezettek a hálózat koncepciója iránt és szeretnének egy egységes, világszerte ismert brandhez csatlakozni.
 
Az 1989-ben alapított, máig magyar családi vállalkozás 150 embernek biztosít megélhetést, miközben a hazai ágyneműipar vezető szereplője – lakástextilpiaci részesedése megközelíti a 35 százalékot. Árbevételük 80 százaléka export, ott vannak az amerikai kontinensen, Ázsiában és Ausztráliában is. Több mint negyven országba szállítanak – főleg magyar libapehely töltetű paplanokat és párnákat.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?