Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-17 idő 09:11

Az IFA 55. kongresszusára február 15-18. között kerül sor Las Vegas-ban

55. alkalommal rendezik meg az IFA (International Franchise Association) kongresszusát, az Egyesült Államok franchise szövetségének számító szervezet ebben az évben Las Vegas-ban ülésezik. Az ülés idei témája “ Kapcsolat, innováció, fejlődés”.
 
A jelenlegi törvényi háttér, szabályozás és gazdasági nyomás fényében, - most jobban, mint valaha -, lényeges, hogy növeljük hálózatunkat, erősítsük meglévő kapcsolatainkat, hogy egyesítsük az iparágat és gyorsítsuk az innovációt - írják a rendezvény szervezői.
 
Az IFA kongresszus, - amely kimondottan a franchise átvevőknek, rendszergazdáknak és a hálózatok állhatatos és kitartó beszállítóinak szól –, egy olyan fórum, amely elősegíti a kapcsolatok, ötletek építését és gazdagítását. Mint mindig, idén is elsőrangú előadók osztják meg tapasztalataikat a publikummal.
 
 
A kongresszuson lesznek oktatással foglalkozó ülések, kerekasztal-beszélgetések, csúcstalálkozók és mini-szuper ülések, melyek célja a legújabb trendek és tapasztalatok bemutatása a franchise kapcsolatokban, a vezetésben, a nemzetközi terjeszkedésben, a multi franchise növekedésben.
A kongresszuson hazánkat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviseli.
 
Szerző: MB
Forrás: franchise.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.