Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-20 idő 09:32

Az Ixina felpezsdíti a konyhabútor-piacot

Dinamikus növekedést folytat az Ixina, belga konyhabútor hálózat. Hamarosan Svédországban, illetve Kanadában is megnyitja első bemutatótermét, valamint Romániában második egységének megnyitására készül. 
Az Ixina kompletten leveszi vásárlói válláról a konyha kialakítással járó terheket. A hálózat bemutatótermeiben a vásárlók kompletten berendezett beépített elektromos berendezésekkel felszerelt konyhák között választhatják ki az elképzelésüknek, illetve pénztárcájuknak leginkább megfelelőt.
Termék szortimentjük igazán széles skálán mozog, a betérő vásárlók pár százezer forinttól több, mint 10 millió forintos legmodernebb high-tech megoldások között keresgélhetnek.

Számos lakástulajdonos nem elégedett a hagyományos konyhai berendezésekkel, bútorokkal, mivel azoknak a minőség, és a megbízhatóság nem erőssége. Akár egy év használat után jöhetnek a problémák: a kivitelezés és az alapanyagok gyér minősége a gyors kopáshoz és elhasználódáshoz vezet. Mindezekkel szemben az Ixina konyhabútoraival legalább 10-20 évre lehet számolni.  

Az Ixina franchise hálózat dinamikus növekedésének köszönhetően rövid idő alatt  a belga piac meghatározó szereplőjévé vált. A márka növekedése nem állt meg a belga piacon, jelenleg a világ több kontinensén több, mint 350 egységet bemutatóteremmel rendelkeznek világszerte, melyekben több mint 1500 alkalmazottnak biztosít megélhetést. 

Az Ixina nagy hangsúlyt fektet a dolgozói képzésére, mivel prémium minőségű termékek értékesítése megköveteli a személyre szabott információ nyújtását. 

A vásárlókat professzionálisan képzett tanácsadók segítik, attól a pillanattól fogva, hogy belépnek az ajtón egészen addig, míg felszerelésre nem kerül saját otthonában a személyre szabott konyhájuk.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.