Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-20 idő 09:32

Az Ixina felpezsdíti a konyhabútor-piacot

Dinamikus növekedést folytat az Ixina, belga konyhabútor hálózat. Hamarosan Svédországban, illetve Kanadában is megnyitja első bemutatótermét, valamint Romániában második egységének megnyitására készül. 
Az Ixina kompletten leveszi vásárlói válláról a konyha kialakítással járó terheket. A hálózat bemutatótermeiben a vásárlók kompletten berendezett beépített elektromos berendezésekkel felszerelt konyhák között választhatják ki az elképzelésüknek, illetve pénztárcájuknak leginkább megfelelőt.
Termék szortimentjük igazán széles skálán mozog, a betérő vásárlók pár százezer forinttól több, mint 10 millió forintos legmodernebb high-tech megoldások között keresgélhetnek.

Számos lakástulajdonos nem elégedett a hagyományos konyhai berendezésekkel, bútorokkal, mivel azoknak a minőség, és a megbízhatóság nem erőssége. Akár egy év használat után jöhetnek a problémák: a kivitelezés és az alapanyagok gyér minősége a gyors kopáshoz és elhasználódáshoz vezet. Mindezekkel szemben az Ixina konyhabútoraival legalább 10-20 évre lehet számolni.  

Az Ixina franchise hálózat dinamikus növekedésének köszönhetően rövid idő alatt  a belga piac meghatározó szereplőjévé vált. A márka növekedése nem állt meg a belga piacon, jelenleg a világ több kontinensén több, mint 350 egységet bemutatóteremmel rendelkeznek világszerte, melyekben több mint 1500 alkalmazottnak biztosít megélhetést. 

Az Ixina nagy hangsúlyt fektet a dolgozói képzésére, mivel prémium minőségű termékek értékesítése megköveteli a személyre szabott információ nyújtását. 

A vásárlókat professzionálisan képzett tanácsadók segítik, attól a pillanattól fogva, hogy belépnek az ajtón egészen addig, míg felszerelésre nem kerül saját otthonában a személyre szabott konyhájuk.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.