Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-24 idő 13:54

Az Oázis már a Nőnapra készül

Mindenki számára ismerős dátum a március 8., ezen a napon ugyanis sok országban a főszerep a hölgyeké, lányoké, édesanyáké és nagymamáké. A Nemzetközi Nőnap immár majd egy évszázada ösztönzi megemlékezésre a fiúkat és férfiakat. Ilyenkor köszöntik hölgyismerőseiket a férfiak, ki virággal, ki apróbb vagy nagyobb ajándékokkal, esetleg néhány kedves szóval. (Oázis összeállítás)
 
A Nemzetközi Nőnap az egyszerű, de mégis történelmet alakító nők története. A nők évszázadok óta tartó küzdelmében gyökerezik, melynek célja, hogy a nők a férfiakkal egyenlő feltételek mellett vehessenek részt a társadalom életében. A modern kori Nőnap gyökerei egészen 1857-ig nyúlnak vissza, amikor március 8-án New Yorkban textilipari munkásnők tódultak az utcákra, magasabb fizetést és jobb munkahelyi körülményeket 
 
 
A Nőnap ma hazánkban sokaknak egy lehetőség arra, hogy egy kedves gesztussal felköszöntsék a körülöttük élő nőket, s szeretetüket és tiszteletük fejezzék ki irántuk. A szakemberek szerint mostanra látszik beérni az a folyamat, amelyek kb. tíz éve kezdődött el, s az azóta zajló nyilvános viták hatására a mai magyar társadalom valamivel befogadóbbá és érzékenyebbé vált a nőket érintő problémák iránt, ám még mindig csak a folyamat elején járunk. Hiszen a szavakat tetteknek kell követni, és sok esetben hiába vannak tettek is, például törvény az egyenlő bánásmódról. 
A Nőnap ünnepe tehát cseppet sem vesztett fontosságából. Elgondolkodtató, hogy a valamivel több, mint száz éves története során bár tevékenyen hozzájárult a nők választójogának kivívásához, az alapcélkitűzése még mindig ugyanolyan, mint a századelőn.
 

Oázis Nőnap

 
Az Oázis kertészet Nőnapi ajándékcsomagokkal készül a március 8-i ünnepre, melyeket egy csokorban megtalálhatnak a franchise hálózat weboldalán. Az árlista kifejezetten cégeknek, intézményeknek, munkaadóknak, illetve magánszemélyeknek előrendeléses vásárlás esetére készült. Az ajándékcsomagokról szóló katalógust, valamint a megrendelésről információkat az érdeklődők a weblapon keresztül tekinthetik meg, olvashatják el.
 

Az Oázis franchise-ról 

Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű "gardencenterek"-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

A 20 éves születésnapját ünneplő hálózat, immár országszerte közel húsz egységében várja az akcióban részt venni kívánó vásárlóit. Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.

oazis.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.