Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-24 idő 13:54

Az Oázis már a Nőnapra készül

Mindenki számára ismerős dátum a március 8., ezen a napon ugyanis sok országban a főszerep a hölgyeké, lányoké, édesanyáké és nagymamáké. A Nemzetközi Nőnap immár majd egy évszázada ösztönzi megemlékezésre a fiúkat és férfiakat. Ilyenkor köszöntik hölgyismerőseiket a férfiak, ki virággal, ki apróbb vagy nagyobb ajándékokkal, esetleg néhány kedves szóval. (Oázis összeállítás)
 
A Nemzetközi Nőnap az egyszerű, de mégis történelmet alakító nők története. A nők évszázadok óta tartó küzdelmében gyökerezik, melynek célja, hogy a nők a férfiakkal egyenlő feltételek mellett vehessenek részt a társadalom életében. A modern kori Nőnap gyökerei egészen 1857-ig nyúlnak vissza, amikor március 8-án New Yorkban textilipari munkásnők tódultak az utcákra, magasabb fizetést és jobb munkahelyi körülményeket 
 
 
A Nőnap ma hazánkban sokaknak egy lehetőség arra, hogy egy kedves gesztussal felköszöntsék a körülöttük élő nőket, s szeretetüket és tiszteletük fejezzék ki irántuk. A szakemberek szerint mostanra látszik beérni az a folyamat, amelyek kb. tíz éve kezdődött el, s az azóta zajló nyilvános viták hatására a mai magyar társadalom valamivel befogadóbbá és érzékenyebbé vált a nőket érintő problémák iránt, ám még mindig csak a folyamat elején járunk. Hiszen a szavakat tetteknek kell követni, és sok esetben hiába vannak tettek is, például törvény az egyenlő bánásmódról. 
A Nőnap ünnepe tehát cseppet sem vesztett fontosságából. Elgondolkodtató, hogy a valamivel több, mint száz éves története során bár tevékenyen hozzájárult a nők választójogának kivívásához, az alapcélkitűzése még mindig ugyanolyan, mint a századelőn.
 

Oázis Nőnap

 
Az Oázis kertészet Nőnapi ajándékcsomagokkal készül a március 8-i ünnepre, melyeket egy csokorban megtalálhatnak a franchise hálózat weboldalán. Az árlista kifejezetten cégeknek, intézményeknek, munkaadóknak, illetve magánszemélyeknek előrendeléses vásárlás esetére készült. Az ajándékcsomagokról szóló katalógust, valamint a megrendelésről információkat az érdeklődők a weblapon keresztül tekinthetik meg, olvashatják el.
 

Az Oázis franchise-ról 

Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű "gardencenterek"-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

A 20 éves születésnapját ünneplő hálózat, immár országszerte közel húsz egységében várja az akcióban részt venni kívánó vásárlóit. Az Oázis Kertészet a Magyar Franchise Szövetség tagja.

oazis.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.