Hírek, aktualitások

dátum 2013-10-17 idő 11:45

Az ősz nem múlhat el trénerképzés nélkül (Dollhouse)

A Dollhouse 1. szintű rúdtánc-fitness trénerképzést, valamint kezdő egzotikus tánc trénerképzést indít az ősz folyamán is.
 
"Komolyan gondolod, hogy professzionális rúdtánc - fitness oktatóvá válj? Elmélyülnél az oktatás és rendszer minden részletében, elméleti és gyakorlati szinten is? Államilag elismert, akkreditált tanúsítványra vágysz, mellyel amennyiben a vizsgákon is kiválóan szerepelsz, a Dollhouse rögtön munkát is ajánl Neked? Akkor ez a képzés Neked való!" - olvasható a dollhouse.hu weboldalon a trénerképzésről szóló felhívás. A Dollhouse oktatási módszer szervezett, akkreditált képzés keretein belül elsajátítható. A következő kezdő trénerképzés időpontja: 2013. november. 
 
 
"Mindig is érdekelt a nőiesség és a nőies mozgásformák? Szeretnél segíteni másokon a kiteljesedésben? Szexis és izgalmas munkára vágysz, tele kihívásokkal? Olyanra, ahol nem csak a mozgás, de a belső fejlődés is fontos a nőiesség útján?" - szól az akkreditált egzotikustánc trénerképzés felhívása is. A következő kezdő és középhaladó trénerképzés időpontja: 2013. november.
 

Dollhouse rúdtánc - Mi az a rúdfitnesz?

 
Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához. A Dollhouse a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 

Dollhouse Boudoir

 
A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.
 
Dollhouse Poledance és Pole-fintess Stúdió
 
Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.
 
Forrás: Dollhouse


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.