Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-26 idő 09:49

Az Otthon Centrum is ott van a VI. Lakásbörzén

Szeptember 26-28. között kerül megrendezésre a VI. Lakásbörze Kiállítás és Vásár. A rendezvénynek a Lurdy Ház bevásárlóközpont ad otthont, a főváros IX. kerületében.
 
„Minden vágya egy saját otthon, csak nem tudja, hol és milyet érdemes venni? Befektetné megtakarításait egy lakóingatlanba, de nem ismeri a buktatókat? A VI. Lakásbörze Önnek is jó alkalom lehet arra, hogy felmérje a lehetőségeket, s akár meg is vásárolja, vagy kibérelje új otthonát.” – írja az OC weboldalán.
 
Azok, akik szeretnék az összegyűjtött megtakarításaikat jól befektetni, olyan tanácsokat kaphatnak, amelyeket megfogadva hosszú távon biztosíthatnak maguknak bevételt a lakóingatlanokból. A vásárlást régóta halogatók, vagy annak csak most nekiveselkedők megismerhetik a vonatkozó hatályban lévő jogi és adóügyi szabályokat, és számos más témában is érdekes és hasznos előadásokat hallgathatnak meg a témára fogékony látogatók.
 
 
A szervezők gondoltak a kisgyermekes családokra is, s számukra ingyenes gyermekmegőrzőt tartanak fenn a helyszínen, így ők is nyugodtan át tudják tekinteni a kínálatot. A helyszínen a parkolás is ingyenes a rendezvény látogatóinak.
 
 
"A jelenlegi trendek egy szolid, de biztos növekedést mutatnak az eladott lakások számát tekintve az idei első félévben, s örömünkre szolgál, hogy ehhez mi is hozzájárulhattunk a tavaszi Lakásbörze megrendezésével, hiszen szép számban köttettek adásvételi megállapodások a helyszínen. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy idén másodszor, most szeptember 26-27-28-án, újra megnyitjuk a Lakásbörzét." - mondta el Kövesdi Marcell, a Lakásbörze ügyvezető igazgatója.
 
Ha ingatlanvásárláson gondolkozik, érdemes tehát már most szabaddá tennie a hétvégéjét, s kilátogatnia az ingyenes rendezvényre a Lurdy Házba. Találkozzon az Otthon Centrummal is a Lakásbörzén! A rendezvényről további információkat a www.lakasborze.com honlapon találhat.
 
Forrás: oc.hu
Virtuális kiállító: Otthon Centrum Franchising Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.