Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-26 idő 09:49

Az Otthon Centrum is ott van a VI. Lakásbörzén

Szeptember 26-28. között kerül megrendezésre a VI. Lakásbörze Kiállítás és Vásár. A rendezvénynek a Lurdy Ház bevásárlóközpont ad otthont, a főváros IX. kerületében.
 
„Minden vágya egy saját otthon, csak nem tudja, hol és milyet érdemes venni? Befektetné megtakarításait egy lakóingatlanba, de nem ismeri a buktatókat? A VI. Lakásbörze Önnek is jó alkalom lehet arra, hogy felmérje a lehetőségeket, s akár meg is vásárolja, vagy kibérelje új otthonát.” – írja az OC weboldalán.
 
Azok, akik szeretnék az összegyűjtött megtakarításaikat jól befektetni, olyan tanácsokat kaphatnak, amelyeket megfogadva hosszú távon biztosíthatnak maguknak bevételt a lakóingatlanokból. A vásárlást régóta halogatók, vagy annak csak most nekiveselkedők megismerhetik a vonatkozó hatályban lévő jogi és adóügyi szabályokat, és számos más témában is érdekes és hasznos előadásokat hallgathatnak meg a témára fogékony látogatók.
 
 
A szervezők gondoltak a kisgyermekes családokra is, s számukra ingyenes gyermekmegőrzőt tartanak fenn a helyszínen, így ők is nyugodtan át tudják tekinteni a kínálatot. A helyszínen a parkolás is ingyenes a rendezvény látogatóinak.
 
 
"A jelenlegi trendek egy szolid, de biztos növekedést mutatnak az eladott lakások számát tekintve az idei első félévben, s örömünkre szolgál, hogy ehhez mi is hozzájárulhattunk a tavaszi Lakásbörze megrendezésével, hiszen szép számban köttettek adásvételi megállapodások a helyszínen. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy idén másodszor, most szeptember 26-27-28-án, újra megnyitjuk a Lakásbörzét." - mondta el Kövesdi Marcell, a Lakásbörze ügyvezető igazgatója.
 
Ha ingatlanvásárláson gondolkozik, érdemes tehát már most szabaddá tennie a hétvégéjét, s kilátogatnia az ingyenes rendezvényre a Lurdy Házba. Találkozzon az Otthon Centrummal is a Lakásbörzén! A rendezvényről további információkat a www.lakasborze.com honlapon találhat.
 
Forrás: oc.hu
Virtuális kiállító: Otthon Centrum Franchising Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.