Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-03 idő 09:30

Az Otthon Centrum ledöntötte a korlátokat

A hálózatfejlesztés megvalósíthatósága és hatékonyság további javítása érdekében a korábbi kizárólagos területi rendszert újragondolták és ezzel lehetővé vált, hogy egyrészt bárhol nyithassanak irodát az Otthon Centrum (OC) új Partnerei, másrészt bizonyos szabályok mellett bárhol felvehessenek megbízást.
 
„Az új rendszerben lehetőségünk nyílik, hogy a kiemelkedő minőség és értékeink megőrzése mellett szabadabban, hatékonyabban és még versenyképesebben dolgozhassanak hálózatunk tagjai, beleértve új Partnereinket.” - írja weboldalán az ingatlanhálózat.
 
 
A hálózatfejlesztés érdekében a potenciális Partnerek számára különleges pénzügyi feltételeket alakították ki:
 
  • Most 6 hónapig belépési díj nélkül lehet csatlakozni
  • A legjobb 25 pályázónak az OC saját költségén alakítja ki irodáját*
  • Eltörölték a minimál díjakat és csak százalékos royalty-t kell fizetni. Így a kisebb irodák számára is valós lehetőséggé válik a csatlakozás.
 

Otthon Centrum: innovatív és hatékony rendszer

 
„Az Otthon Centrumnál az elmúlt több mint 10 évben kimagaslóan hatékony és eredményes rendszert építettünk fel. Az ingatlanközvetítő hálózatok között az Otthon Centrumnál feltehetően az egyik legmagasabb az egy értékesítőre jutó árbevétel, és az eladott ingatlanok átlagértéke.
 
A Kosztolánczy Györggyel kiegészült menedzsmenttel számos újítást vezetünk be jelenleg és tervezünk a közeljövőben egyaránt, amelyek még hatékonyabb munkát tesznek lehetővé. Folyamatos innovációval biztosítjuk a versenyképességet a nálunk dolgozó Tanácsadók számára.”
 
Forrás: oc.hu
Virtuális kiállító: Otthon Centrum Franchising Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.