Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-07 idő 10:53

Az Újévi fogadalmak betartásában is segít a Benu

Minden évben az emelkedett ünnepi hangulatban megfogadjuk idén többet sportolok, vagy leteszem a cigit. Aztán ahogy haladunk előre az évben, január első hetében el is fogy a lendület, nem tudjuk hogy álljunk neki, és szép lassan el is felejtjük az egészet. A Benu jótanácsaival az újévi fogadalmak betartásában segít.

A sportolást megfogadóknak hasznos tanácsokat szedtek össze weboldalukon. A cél, hogy ne irreális elvárásokkal, és gyenge motivációval vágjunk bele, hanem keressünk közösséget, akik a gyengébb pillanatokban is segíthetnek túllendülni a kritikus pontokon.

Természetesen az sem mindegy, hogy milyen mozgásformát választunk, hiszen erősítéshez és fogyáshoz teljesen különféle sportok lehetnek alkalmasak.

 

A dohányzást befejezőknek is hasznos tanácsokat adnak arra vonatkozóan, hogy milyen készítményeket érdemes választani az erősebben és gyengébben dohányzóknak. A hasznos tippeket szintén a weboldalon és a facebook oldalukon találhatják meg.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.