Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-11 idő 10:41

Az ünnepekhez igazította választékát az Auchan

Az Auchan Magyarország az ünnepi vacsorákhoz igazította hal- és húsválasztékát üzleteiben. A magyar konyha leginkább keresett termékei ebben az időszakban a ponty, lazac, harcsa és pisztráng mivel előszeretettel választjuk a különféle halakat az ünnepi asztalra. Emellett a húsválaszték is bővült a szezonra, többek között vadhúst, bárányhúst, libát és kacsát keresnek a vásárlók.
 
A kínálatban összesen több mint 30 féle hal érhető el. A kereslet a termékekre nem meglepő módon az utolsó egy hétben, szenteste előtt jelentősen megnő, érdemes az előkészületeket időben megkezdeni. A vadhúsra mutatkozó igény háromszor akkorra decemberben, mint az év többi hónapjában.
 
A nyers alapanyagok mellett félkész és konyhakész termékek is megtalálhatóak a kínálatban, például a szalonnával tűzdelt őzgerinc, a nyúl gerincfilé, vagy az egész pulyka, de ezek mellett természetesen kaphatóak a klasszikusabb termékek is.
 
forrás: Élelmiszer Online
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.