Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-24 idő 10:25

Az ünnepekre szabják a csomagolást is

Az amerikai Pizza Hut múlt héten egy új, háromszintes, ún.Triple Treat dobozt vezetett be, amely külön fiókokban tartalmazza a menü elemeit. A kartonpapírból készült kis fiókos szekrénybe csomagolt Triple Treat két pizzát, ropit és egy nyolcszeletes csokis sütit foglal magában, 19,99 dollárért.
 
 
A Pizza Hut reményei szerint az új ajánlat és a különleges csomagolás azt nyújtja majd a fogyasztóknak, amit mindig is szerettek a Pizza Hut termékeiben, s ráadásként mindezt egy kedves és mutatós dobozban, mely egy hétköznapi étkezésnek is ünnepi jelleget kölcsönözhet. A vállalatnál úgy vélik, hogy a könnyű és ízletes menü limitált, ajándékcsomagot mintázó megjelenése még különlegesebbé teszi terméküket. Az ünnepi hangulatot a csomagolás mellett a nyolcszeletes Hershey csokis sütemény teszi teljessé, melyet a Pizza Hut még 2014-ben mutatott be.
 
 
Az étteremhálózat a termék bevezetését intenzív televíziós kampánnyal segíti az USA-ban, a reklámfilmekben pedig több amerikai híresség is feltűnik.
 
Forrás: nrn.com
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.