Hírek, aktualitások

dátum 2008-09-15 idő 09:20

Az ERA franchise segíthet növelni cégünk profitabilitásátAz ERÁ-t 1992-ben alapították az Egyesült Királyságban, azóta tevékenységi területén vezető szerepet sikerült elérnie. Ez a terület pedig a céges költségek és kiadások csökkentésére és az alacsony költségek fenntartására kidolgozott megoldások elkészítése és alkalmazása. A hálózat már világszerte 20 országban van jelen több, mint 450 partnerrel, és továbbra is terjeszkedik.

ERA Expense Reduction Analysts franchise 01 DAKEXPO

A koncepció a szolgáltatást igénybevevők számára kínál olyan megoldásokat, amelyekkel csökkenthetik a költségeket és optimalizálhatják a profitot. Ennek érdekében szükséges néhány olyan szolgáltatásra kiadott összeg csökkentése, mint például a telekommunikáció, irodaszerek beszerzése, nyomtatás, takarítás, stb. Az ERA célja csökkenteni ezeket a költségeket anélkül, hogy ez a szolgáltatás minősége vagy a termelékenység rovására menne. A hálózat egy díjmentes javaslatot tesz a cégnek a költségek csökkentésére. Ha nem tapasztalható megtakarítás, akkor a tanácsadó részére nem kell kifizetnie semmit.

Amennyiben további részletekre kíváncsi vagy a csatlakozás feltételeiről szeretne megtudni részleteket, kérjük, keresse meg irodánkat a 06-1-274-5186-os telefonszámon, vagy az office@dakexpo.com weboldalon.


Virtuális kiállítóként az alábbi linken találja:


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.