Hírek, aktualitások

dátum 2008-09-16 idő 09:33

Az italforgalmazás piacán erősít a Reál

Italtermékek forgalmazására szakosodott, országos hatáskörű vállalatot alapított a Reál Hungária Élelmiszer Kft. nyolc, a saját területén legnagyobb ital-nagykereskedelmi vállalkozással. - adta hírül korábban a Mai Piac.

"Néhány évvel ezelőtt még ötven-hatvan ital-nagykereskedés működött az országban. Ezek egy része függetlenként, mások a Reálban vagy versenytársunknál működtek. Mára a megbízható, stabil vállalkozások száma körülbelül a felére csökkent" - beszél a szektorban zajló folyamatokról Kujbus Tibor, a Reál Hungária Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója a Mai Piac-ban, és hozzáfűzi: az új vállalat körülbelül az ország 80 százalékos lefedettségét biztosítja, a fennmaradó fehér foltokat további csatlakozókkal kívánják kiváltani.


"Ilyen szerveződés jelenleg nincs Magyarországon: a nyolc alapító, mely tavaly öszszesen 46 milliárd Forintos forgalmat bonyolított, 200 autót, 35 telephelyet, összességében 60 ezer négyzetméteres fedett raktárbázist birtokol, és 150 területi képviselő tartja a kapcsolatot a különböző gasztronómiai egységekkel. A még hatékonyabb működés érdekében egyszerűbbé, átláthatóbbá kell tenni a telephelyek és az értékesítési hálózat működését. Ennek támogatására tervezünk kifejezetten a gasztronómia számára létrehozni egy saját márkás termékkínálatot, egyelőre 50-100 elemmel, végső soron pedig egy franchise alapokon nyugvó, biztos hátteret kínáló, egységes vendéglátó üzletlánc is kialakulhat" - mesél Seregély István a tervekről, aki szeptember 15-től az új vállalat cégvezetője. - olvasható a Mai Piac hasábjain.

forrás: Mai Piacvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.