Hírek, aktualitások

dátum 2013-10-28 idő 10:08

Azt szeretnék, ha a vásárlás élmény lenne - Expert műszaki áruház

Expert - minőségi ugrás a műszaki szakkereskedések piacán. Azt szeretnék, ha a vásárlás élmény lenne, ezért eseményeket, rendezvényeket is fognak a helyszíneken létrehozni. Nem a legnagyobbak akarnak lenni, hanem a legjobbak.
 
A Bravotech Kft. tulajdonosa és az Expert Magyarország Kft. ügyvezetője bejelentették, októbertől új, nemzetközi műszaki szakkereskedés hálózat jelenik meg a magyar piacon, mivel a Bravotech csatlakozott az Expert nemzetközi hálózatához. Egy éven belül várhatóan 200 Expert szakkereskedés működik majd országszerte, melyeket a Bravotech Group-hoz tartozó cégek üzemeltetnek. Az új kereskedések jól képzett eladókkal és minőségi szolgáltatásokkal várják majd a fogyasztókat. 
 
 
A Bravotech Group így kilép a keleti régióból és országos expanzióba kezd - mondta Fekete Zoltán, a Bravotech Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. Elkezdődik a Bravotech Group jelenlegi üzleteinek átalakítása. Az év végéig várhatóan 90 üzlet újul meg és nyit újra, immár Expert szakkereskedésként. Többek között a Bravotech Kft. által üzemeltetett 47 Euronics üzlet is Expert márkanéven működik tovább. Az új dizájn mellett, magasabb színvonalú kiszolgálás és minőségi szolgáltatások is várják a fogyasztókat. A váltás érinti a SmartZone, a HifiNet és a Bemutatóterem néven működő üzleteket is. 2014-ben a Bravotech Group további 95 üzlete kapja meg az új arculatot, és még 10-20 új Expert műszaki szakkereskedés megnyitását is tervezik Nyugat-Magyarországon. 
 
Rohrböck András, az Expert Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója szerint a Bravotech Group különböző vásárlói szegmenseket kiszolgáló üzletei (HifiNet, SmartZone, Bemutatóterem, Euronics) és webáruházai már évek óta hasonló filozófia szerint működnek, mint az Expert szakkereskedések. Csatlakozásuk az Expert-hez logikus választás volt, hiszen számos ponton hasonló értékesítési modellel dolgoznak, mint például a bolti és az internetes értékesítés összekapcsolása, képzett értékesítési csapat, értéknövelt szolgáltatások. Mint elmondta a Gfk. első féléves adatai szerint a háztartási készülék piac mennyiségben 5,6 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest. A Bravotech Group ugyanebben az időszakban 53 százalékos növekedést produkált, ami a piaci növekedésnek közel tízszerese. Dinamikus fejlődésünket szigorú és következetes beszerzési politikánknak, árképzési mechanizmusunknak és a fogyasztói igények folyamatos monitorozásának köszönhetjük. 2014-re az új márkanév bevezetésével és az országos expanzióval 20-30 százalék közötti forgalomnövekedéssel számolunk - hangsúlyozta Rohrböck András, az Expert Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.
 
 
A nemzetközi hálózat új, egyedülálló üzleti modellt honosít meg Magyarországon. Az Expert műszaki szakkereskedések az európai trendekhez igazodva 300-1200 m2 alapterületű üzlethelyiségekben működnek majd. Ezzel a teljes kínálat kb. 30 százaléka jelenik meg a boltokban, de emellett hazánkban jelenleg egyedülálló módon, képzett eladók segítségével, tableteken keresztül megtudják tekinteni a vásárlók az Expert teljes kínálatát. Így a méretgazdaságosság megtartása mellett, az Expert szaküzletek teljes választéka elérhető a fogyasztó számára, ott a helyszínen.
 
Szerző: Szabados Julianna
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika
Videó: mediaBOOMfilms
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.