Hírek, aktualitások

dátum 2013-10-28 idő 10:08

Azt szeretnék, ha a vásárlás élmény lenne - Expert műszaki áruház

Expert - minőségi ugrás a műszaki szakkereskedések piacán. Azt szeretnék, ha a vásárlás élmény lenne, ezért eseményeket, rendezvényeket is fognak a helyszíneken létrehozni. Nem a legnagyobbak akarnak lenni, hanem a legjobbak.
 
A Bravotech Kft. tulajdonosa és az Expert Magyarország Kft. ügyvezetője bejelentették, októbertől új, nemzetközi műszaki szakkereskedés hálózat jelenik meg a magyar piacon, mivel a Bravotech csatlakozott az Expert nemzetközi hálózatához. Egy éven belül várhatóan 200 Expert szakkereskedés működik majd országszerte, melyeket a Bravotech Group-hoz tartozó cégek üzemeltetnek. Az új kereskedések jól képzett eladókkal és minőségi szolgáltatásokkal várják majd a fogyasztókat. 
 
 
A Bravotech Group így kilép a keleti régióból és országos expanzióba kezd - mondta Fekete Zoltán, a Bravotech Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. Elkezdődik a Bravotech Group jelenlegi üzleteinek átalakítása. Az év végéig várhatóan 90 üzlet újul meg és nyit újra, immár Expert szakkereskedésként. Többek között a Bravotech Kft. által üzemeltetett 47 Euronics üzlet is Expert márkanéven működik tovább. Az új dizájn mellett, magasabb színvonalú kiszolgálás és minőségi szolgáltatások is várják a fogyasztókat. A váltás érinti a SmartZone, a HifiNet és a Bemutatóterem néven működő üzleteket is. 2014-ben a Bravotech Group további 95 üzlete kapja meg az új arculatot, és még 10-20 új Expert műszaki szakkereskedés megnyitását is tervezik Nyugat-Magyarországon. 
 
Rohrböck András, az Expert Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója szerint a Bravotech Group különböző vásárlói szegmenseket kiszolgáló üzletei (HifiNet, SmartZone, Bemutatóterem, Euronics) és webáruházai már évek óta hasonló filozófia szerint működnek, mint az Expert szakkereskedések. Csatlakozásuk az Expert-hez logikus választás volt, hiszen számos ponton hasonló értékesítési modellel dolgoznak, mint például a bolti és az internetes értékesítés összekapcsolása, képzett értékesítési csapat, értéknövelt szolgáltatások. Mint elmondta a Gfk. első féléves adatai szerint a háztartási készülék piac mennyiségben 5,6 százalékkal nőtt a tavalyi év azonos időszakához képest. A Bravotech Group ugyanebben az időszakban 53 százalékos növekedést produkált, ami a piaci növekedésnek közel tízszerese. Dinamikus fejlődésünket szigorú és következetes beszerzési politikánknak, árképzési mechanizmusunknak és a fogyasztói igények folyamatos monitorozásának köszönhetjük. 2014-re az új márkanév bevezetésével és az országos expanzióval 20-30 százalék közötti forgalomnövekedéssel számolunk - hangsúlyozta Rohrböck András, az Expert Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.
 
 
A nemzetközi hálózat új, egyedülálló üzleti modellt honosít meg Magyarországon. Az Expert műszaki szakkereskedések az európai trendekhez igazodva 300-1200 m2 alapterületű üzlethelyiségekben működnek majd. Ezzel a teljes kínálat kb. 30 százaléka jelenik meg a boltokban, de emellett hazánkban jelenleg egyedülálló módon, képzett eladók segítségével, tableteken keresztül megtudják tekinteni a vásárlók az Expert teljes kínálatát. Így a méretgazdaságosság megtartása mellett, az Expert szaküzletek teljes választéka elérhető a fogyasztó számára, ott a helyszínen.
 
Szerző: Szabados Julianna
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika
Videó: mediaBOOMfilms
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.