Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-23 idő 12:34

Babaúszás értelmi fogyatékos gyermekeknek

A Stilianos-nál babaúszás és vízhez szoktató csoportokat hoztak létre a hasonló problémákkal küzdő gyermekek részére, akik anélkül vehetnek részt a foglalkozásokon, hogy hátrányos helyzetben kellene magukat érezniük, bármi miatt.
 
„Pályám során sokszor találkoztam olyan szülőkkel, akik nem szívesen jöttek a foglalkozásainkra fogyatékos gyermekükkel, hiszen nem tudtak teljes mértékben bekapcsolódni az óra menetébe és a többi gyermekkel együtt haladni. Számukra hoztuk létre azokat a babaúszás és vízhez szoktató csoportokat, ahol egyrészt hasonló cipőben járó szülőkkel együtt és hasonló problémákkal küzdő gyermekek társaságában tölthetik el a foglalkozást, anélkül, hogy hátrányos helyzetben kellene magukat érezniük, bármi miatt.” – olvasható Stilianos babauszoda weboldalán.
 
 
A foglalkozásunk nem terápiás jellegű, hanem olyan vízben zajló képességfejlesztő foglalkozás, amelyben jelen vannak a gyógypedagógiai fejlesztés alapjai. Erre támaszkodva egy vidám hangulatú, énekes, mondókás, képességfejlesztő foglalkozást kell elképzelni, amelyben egyszerre van jelen mozgás-, idegrendszer-, koordinációs fejlesztés. Jó hatással van érzelmi kommunikációs és szociális készségeikre is, a víz szeretetéről nem is beszélve. A szülő és gyermek boldog pillanatokat élnek meg közösen, mely rendkívül jó hatással lehet kapcsolatukra.
 
Egy-egy ilyen foglalkozás időtartama 30 perc plusz 15 perc játékidő.  Ez a fajta foglalkozás, mely már 3 hónapos kortól elkezdhető, nem gyógyúszás. A foglalkozásokat gyógypedagógus hallgató, úszásoktató végzi. A foglalkozásokon való részvételhez orvosi igazolás szükséges.
 

A Stilianos babauszoda franchise

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.hu

 

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.