Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-23 idő 12:34

Babaúszás értelmi fogyatékos gyermekeknek

A Stilianos-nál babaúszás és vízhez szoktató csoportokat hoztak létre a hasonló problémákkal küzdő gyermekek részére, akik anélkül vehetnek részt a foglalkozásokon, hogy hátrányos helyzetben kellene magukat érezniük, bármi miatt.
 
„Pályám során sokszor találkoztam olyan szülőkkel, akik nem szívesen jöttek a foglalkozásainkra fogyatékos gyermekükkel, hiszen nem tudtak teljes mértékben bekapcsolódni az óra menetébe és a többi gyermekkel együtt haladni. Számukra hoztuk létre azokat a babaúszás és vízhez szoktató csoportokat, ahol egyrészt hasonló cipőben járó szülőkkel együtt és hasonló problémákkal küzdő gyermekek társaságában tölthetik el a foglalkozást, anélkül, hogy hátrányos helyzetben kellene magukat érezniük, bármi miatt.” – olvasható Stilianos babauszoda weboldalán.
 
 
A foglalkozásunk nem terápiás jellegű, hanem olyan vízben zajló képességfejlesztő foglalkozás, amelyben jelen vannak a gyógypedagógiai fejlesztés alapjai. Erre támaszkodva egy vidám hangulatú, énekes, mondókás, képességfejlesztő foglalkozást kell elképzelni, amelyben egyszerre van jelen mozgás-, idegrendszer-, koordinációs fejlesztés. Jó hatással van érzelmi kommunikációs és szociális készségeikre is, a víz szeretetéről nem is beszélve. A szülő és gyermek boldog pillanatokat élnek meg közösen, mely rendkívül jó hatással lehet kapcsolatukra.
 
Egy-egy ilyen foglalkozás időtartama 30 perc plusz 15 perc játékidő.  Ez a fajta foglalkozás, mely már 3 hónapos kortól elkezdhető, nem gyógyúszás. A foglalkozásokat gyógypedagógus hallgató, úszásoktató végzi. A foglalkozásokon való részvételhez orvosi igazolás szükséges.
 

A Stilianos babauszoda franchise

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: sbu.hu

 

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.