Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-19 idő 09:06

Babuska Food, a kutyabarát étterem

A BABUSKA (oroszul: nagymama) családi vállalkozásként működő orosz ételbár, mely 2014 tavasza óta várja vendégeit a Szent István körúttól pár lépésre, a Katona József u. 24. szám alatt. Néhány hónap után már magáénak tudhatja az „Újlipótváros legjobb étterme" címet. (tapmancs.hu összeállítás)
 
Az orosz és ukrán szakácsok eredeti receptek alapján és autentikus hozzávalók felhasználásával készítik el a legfinomabb, házias orosz ételeket. A BABUSKA-ba nem csak oroszok járnak, hanem azok is, akik egy kis nosztalgiára „éheznek” a régi Szovjetunióból, valamint a fiatalok szintén egyre szélesebb köre kíváncsi ezekre az ízekre.
 
 
Áraiban ugyancsak a streed-food jelleghez igazodik, hiszen megfizethető, elérhető kínálat várja a vendégeket, amelyben egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és a kevésbé ismert ételkülönlegességek.
 
 
„A BABUSKA sok szeretettel várja azon kedves vendégeit is, akik négylábú társukkal (kicsikkel vagy nagyokkal) együtt térnének be hozzánk, hogy csillapítsák étvágyukat az orosz népi konyha finomságaival! Kedvenceik részére különböző méretben biztosítunk itató tálkát. Alkalmanként házi készítésű kutyakeksszel kedveskedünk ajándékként a kedvencükkel betérő vendégeinknek!”
 
Forrás: tapmancs.hu
Virtuális kiállító: Babuska Food


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.