Hírek, aktualitások

dátum 2017-10-18 idő 16:31

Bajnokok Napja az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózatnál

Az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózat a minőséget, a minőségi ügyfélszolgálatot tűzte a zászlajára immár több mint 6 éve. 

Ebben a szellemben a magyar ingatlanpiacon kiemelkedő képzési rendszerre építjük a működésünket. Az alap- és modulképzések kerete biztosítja a Kollégák számára, hogy magas színvonalon sajátítsák el a szakmai tudást, folyamatosan fejlesszék ismereteiket és kövessék a piaci változásokat. A képzések előadói az Immo1 Hálózat tulajdonosai, akik az ingatlanpiacon 20 éve tevékenykednek sikeresen, és akiknek tapasztalata teszi hitelessé a képzés egészét.
 
A központi képzések mellett az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a Hálózatban dolgozó Kollégák egymástól is tanuljanak, és a Legjobbak példát mutassanak mindenki számára. Ennek a gondolatnak és törekvésnek mentén 2016-ban megrendezésre került az Immo1 Bajnokok Napja. A rendezvényen részt vevő több mint 100 kolléga véleménye és visszajelzése alapján idén folytattuk a „hagyományt”, és októberben újra megtartottuk szakmai konferenciánkat.
A 2017-es Bajnokok Napját dr. Mérő László matematikus, publicista, pszichológus, az ELTE Gazdaságpszichológiai szakcsoportjának egyetemi tanára nyitotta meg. Előadásában az együttműködés és versengés egymás mellett létezését és egymásra gyakorolt hatását fejtette ki. 
 
A néhol matematikai, néhol pszichológiai, de leginkább lebilincselő prezentációt az Immo1 Hálózat 15 Bajnokának szakmai beszélgetése követte. Az Immo1 Bajnokokat a Franchise Partnerek, Irodavezetők jelölik, és meghívás alapján kerülnek be a szakmai elit elitjébe. Minden Bajnok számára a Franchise Partner határoz meg 1-1 szakmai vagy emberi témát, melyben az adott kolléga kimagaslóan teljesít.
Ezen felül a kollégák maguk is választanak témaköröket, melyre munkájukban a legbüszkébbek vagy legeredményesebbek. Hallhattunk gondolatokat az ingatlanközvetítő munka szeretetéről, a pozitív szemlélet hatásáról, a kitartás és szorgalom erejéről, de beszéltek a Bajnokok a specializációról, a magas értékű ingatlanok értékesítési technikájáról és az egyediségről, amivel ma egy eredményesen működő ingatlanközvetítő szakembernek ki kell tűnnie az ingatlanpiacon.

Az Immo1 Bajnokok Napja Hoványi Zsolt, HR igazgató az Immo1 egyedülálló együttműködési programjáról, a Passzív Jövedelem Programról szóló tájékoztatásával zárult.
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.