Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-04 idő 12:58

Bambusztermékek a J.PRESS legújabb négytermékes akciójában

Kora tavaszi összeállításával ezúttal kifejezetten kényelmes bambusz alsóneműit helyezte a J.PRESS középpontba. A Bamboo kollekció termékeit az allergiától szenvedők is használhatják, hiszen a bambusz fehérneműk antibakteriális tulajdonsága a természetből ered. Mivel a bambuszt nem kell rovarirtó szerrel vagy más vegyszerrel kezelni, a textilbe sem kerül bele semmilyen vegyi anyag.

A bambusz állandó jellegű antibiozisának köszönhetően a bambusz fehérneműk egyedülállóan meggátolják a gombák, baktériumok kialakulását és elszaporodását a bőrön. Akinek izzadós a lába, még inkább érdemes kipróbálnia a bambusz zoknik egyikét.

A bambuszból készült ruhadarabok különlegessége, hogy képesek alkalmazkodni a külső hőmérséklethez, így nyáron hűsítenek, télen melegítenek. Légáteresztő és magas nedvszívó képességüknek köszönhetően megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását, így mindig kellemes, friss érzetet biztosítanak.

A képen látható négy akciós termék minden J.PRESS márkabolt polcain megtalálható 2014. március 1-től egészen április közepéig. Látogasson el a J.PRESS üzletek valamelyikébe és lepje meg magát és párját egy-egy új darabbal!  

A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.

forrás: J.PRESSvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.