Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-04 idő 12:58

Bambusztermékek a J.PRESS legújabb négytermékes akciójában

Kora tavaszi összeállításával ezúttal kifejezetten kényelmes bambusz alsóneműit helyezte a J.PRESS középpontba. A Bamboo kollekció termékeit az allergiától szenvedők is használhatják, hiszen a bambusz fehérneműk antibakteriális tulajdonsága a természetből ered. Mivel a bambuszt nem kell rovarirtó szerrel vagy más vegyszerrel kezelni, a textilbe sem kerül bele semmilyen vegyi anyag.

A bambusz állandó jellegű antibiozisának köszönhetően a bambusz fehérneműk egyedülállóan meggátolják a gombák, baktériumok kialakulását és elszaporodását a bőrön. Akinek izzadós a lába, még inkább érdemes kipróbálnia a bambusz zoknik egyikét.

A bambuszból készült ruhadarabok különlegessége, hogy képesek alkalmazkodni a külső hőmérséklethez, így nyáron hűsítenek, télen melegítenek. Légáteresztő és magas nedvszívó képességüknek köszönhetően megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását, így mindig kellemes, friss érzetet biztosítanak.

A képen látható négy akciós termék minden J.PRESS márkabolt polcain megtalálható 2014. március 1-től egészen április közepéig. Látogasson el a J.PRESS üzletek valamelyikébe és lepje meg magát és párját egy-egy új darabbal!  

A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.

forrás: J.PRESSvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Logisztikai konferencia az Akvárium Klubban
dátum 2018-02-20 idő 13:20

Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában címmel egész napos konferenciát tart a Logi-Kom Kft. február 27-én.

Összerúgta a port a McDonald's egy indiai partnerével
dátum 2018-02-19 idő 13:18

Óva inti vendégeit 169 éttermének látogatásától a McDonald's.

Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group
dátum 2018-02-15 idő 09:25

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze
dátum 2018-02-09 idő 15:53

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében lebonyolított hiánypótló rendezvényen több mint két tucat hálózat mutatkozott be és a látogatók száma is meghaladta a 400-at.