Hírek, aktualitások

dátum 2009-10-07 idő 10:21

Bang and Olufsen üzlet nyílt Budapest belvárosának szívében

A Bang & Olufsen, 2009.október 1-én nyitotta meg új design-koncepciója alapján kialakított bemutatótermét Budapest belvárosának szívében, az V. kerületi József Attila utcában, ahol legújabb fejlesztésű audiovizuális termékeit mutatja be. A cég már tíz éve jelen van a magyar piacon, és a high-tech szerelmesei idáig a Deák Ferenc utcában találkozhattak vele.

A Bang & Olufsen egy dán eredetű, különleges formatervezésű elektronikai cikkeket gyártó cég. A vállalatot 1925-ben két mérnök, Peter Bang és Svend Olufsen alapította. Franchise-rendszerüket 1985-ben indították el, s mára már 60 országban több mint 1350 Bang & Olufsen üzletet franchise-átvevők üzemeltetnek.

Termékeik közé tartoznak audioberendezések, televíziók, telefonok, hordozható zenelejátszók és egyéb elektronikai felszerelések. Peter Bang nak és Svend Olufsen nek köszönheti a világ a walkie-talkie-t tranzisztoros erősítőt, a hordozható rádiót és a rádió távirányítót. A Bang & Olufsen ideológiája, hogy az otthon és az elektronika szolgálja az embert és nem pedig fordítva.

Termékei jól felismerhetők az egyszerű vonalvezetésből, az extra magas minőségről, a tökéletes high end hangzásról, illetve a nagyon magas áráról. A csodálatos formatervezést eleinte Peter Bang-nak és Svend Olufsennek köszönhettük, majd a 70-es években jött Jacob Jensen aki felfrissítette a kollekciót a jövőbe mutató csúcstechnológiás design-al... Napjainkban David Lewis a főtervezője a cégnek. Neki köszönheti a mai csodálatos arculatát a vállalat.

A cég, a korunkat jellemző igen gyors technikai fejlődés mellett is sikeresebb, mint valaha. A dán részvénytársaság adózás utáni nyeresége meghaladta a kilenc milliárd forintnak megfelelő dán koronát. A hűséges ügyfelek folyamatosan növekvő számának köszönhetően a befektetett tulajdoni tőke megtérülése 16%.

R.J.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.