Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-03 idő 09:35

Baráti hangulatú megnyitó Kisvárdán (BENU)

Meglehetősen kis alapterületen, ám de annál barátibb hangulatban zajlott a kisvárdai Tesco üzletsoron található, megújult BENU Gyógyszertár ünnepélyes megnyitója.
 
Az elmúlt hetekben óriási változáson ment keresztül a kisvárdai Tesco áruház üzletsorán található BENU Gyógyszertár. A kis alapterületű patikában szabad polcos, modern, átlátható berendezést valósítottak meg, aminek köszönhetően a vásárlók hangulatos, világos környezetben, komfortosabban tudnak nézelődni, tájékozódni, a gyógyszertár dolgozói pedig még az eddigieknél is kényelmesebb körülmények között részesíthetik tanácsadásban a betegeket.
 
 
Az ünnepi megnyitón Lábiscsák János önkormányzati képviselő elismerően méltatta a BENU Gyógyszertárban végbement modernizációs folyamatot: az emberközeli, barátságos patikatér kialakítását szintúgy, mint a gyógyszertárban folyamatosan zajló magas szintű tanácsadást. Hangsúlyozta, hogy ez a változás a város fejlődésének fontos mérföldköve, és egyértelműen a lakosság érdekeit szolgálja. Baráti hangon, személyes gyógyszerész-szakmai tapasztalatokkal felvértezve beszélt a beteg embereknek nyújtott szakmai-emberi támogatás fontosságáról és köszönetet mondott a gyógyszertár dolgozóinak, hogy mindez a BENU Gyógyszertárban napról napra megvalósul.
 
 
A BENU Gyógyszertár dolgozói nagyon örültek, hogy a megnyitó ünnepségen szakmai munkájukat és a szép, megújult belső teret a közeli Kékcse polgármester asszonya, Szekeres Katalin, valamint Kisvárda Város Egészségügyi Alapellátás Intézményvezetője, Lukács Katalin is elismerő szavakkal és őszinte köszönettel méltatták.
 

A BENU franchise

 
A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a PHARMANOVA a piacon egyedülálló tudásbázis és know-how birtokosa. 

A BENU koncepciója leglátványosabban az egyedi, könnyen megkülönböztethető új designban, reklámzajoktól mentes környezetben ölt testet, amely számos más előnnyel kiegészülve hosszú távon biztosítja a hálózthoz csatlakozó gyógyszertárak kiszámítható, gazdaságos működését

Együtt könnyebb! Profitáljon Ön is egy nemzetközileg ismert márkából, amely már hazánkban is bizonyított! További információkért keresse dr. Kinics Lászlót az info@benu.hu e-mail címen.
A BENU a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: benu.hu

 

Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.