Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-03 idő 09:35

Baráti hangulatú megnyitó Kisvárdán (BENU)

Meglehetősen kis alapterületen, ám de annál barátibb hangulatban zajlott a kisvárdai Tesco üzletsoron található, megújult BENU Gyógyszertár ünnepélyes megnyitója.
 
Az elmúlt hetekben óriási változáson ment keresztül a kisvárdai Tesco áruház üzletsorán található BENU Gyógyszertár. A kis alapterületű patikában szabad polcos, modern, átlátható berendezést valósítottak meg, aminek köszönhetően a vásárlók hangulatos, világos környezetben, komfortosabban tudnak nézelődni, tájékozódni, a gyógyszertár dolgozói pedig még az eddigieknél is kényelmesebb körülmények között részesíthetik tanácsadásban a betegeket.
 
 
Az ünnepi megnyitón Lábiscsák János önkormányzati képviselő elismerően méltatta a BENU Gyógyszertárban végbement modernizációs folyamatot: az emberközeli, barátságos patikatér kialakítását szintúgy, mint a gyógyszertárban folyamatosan zajló magas szintű tanácsadást. Hangsúlyozta, hogy ez a változás a város fejlődésének fontos mérföldköve, és egyértelműen a lakosság érdekeit szolgálja. Baráti hangon, személyes gyógyszerész-szakmai tapasztalatokkal felvértezve beszélt a beteg embereknek nyújtott szakmai-emberi támogatás fontosságáról és köszönetet mondott a gyógyszertár dolgozóinak, hogy mindez a BENU Gyógyszertárban napról napra megvalósul.
 
 
A BENU Gyógyszertár dolgozói nagyon örültek, hogy a megnyitó ünnepségen szakmai munkájukat és a szép, megújult belső teret a közeli Kékcse polgármester asszonya, Szekeres Katalin, valamint Kisvárda Város Egészségügyi Alapellátás Intézményvezetője, Lukács Katalin is elismerő szavakkal és őszinte köszönettel méltatták.
 

A BENU franchise

 
A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a PHARMANOVA a piacon egyedülálló tudásbázis és know-how birtokosa. 

A BENU koncepciója leglátványosabban az egyedi, könnyen megkülönböztethető új designban, reklámzajoktól mentes környezetben ölt testet, amely számos más előnnyel kiegészülve hosszú távon biztosítja a hálózthoz csatlakozó gyógyszertárak kiszámítható, gazdaságos működését

Együtt könnyebb! Profitáljon Ön is egy nemzetközileg ismert márkából, amely már hazánkban is bizonyított! További információkért keresse dr. Kinics Lászlót az info@benu.hu e-mail címen.
A BENU a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: benu.hu

 

Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.