Hírek, aktualitások

dátum 2014-11-28 idő 11:45

BÁV karácsonyi ékszer aukció decemberben

A BÁV Zrt. 91. alkalommal rendezi meg karácsonyi ékszer aukcióját, melyet 8. alkalommal egészít ki ezüsttárgyak gazdag kínálatával. 
 
Az ékszer- és ezüstaukció 2014. december 9-10-én kerül megrendezésre. Az aukciós kiállítást pedig már november 29-től, egészen december 7-ig látogathatják az érdeklődők, mindennap 10-18 óra között.
 

Ékszerek

 
A BÁV szakembereinek több évtizedes tapasztalatára támaszkodva összeállított, közel 250 darabos ékszerkínálat rendkívül gazdag és reményeik szerint kielégíti vásárlóközönség változatos igényeit. A széles választékban a ritka gyűjtői darabok mellett az egyedi különlegességek és korunk divatos ékszerei egyaránt megtalálhatók.
 
 
Az ékszeraukció legmagasabb kikiáltási árról induló tétele kivitelezését tekintve a modern ékszeripar csodálatos alkotása: egy karkötős Rolex luxus női ékszeróra, amelyet 14 nagyobb méretű és 160 apró briliáns díszít.
 

Ezüst

 
A BÁV kínálatát a karácsony ünnepélyességét emelő, magasabb esztétikai igényeket is kielégítő, 19-20. századi asztali használati ezüsttárgyak változatos anyagából állította össze.
 
A bécsi biedermeier tálak, gyümölcskínálók, cukortartók, gyertyatartó párok mellett a historizáló darabok és neorokokó tárgyak gazdag anyagából válogathatnak a licitálók. A 20. század pesti ötvösségét a historizmus stílusában készült, részletgazdag tárgyak mellett a rendkívül elegáns Art deco stílusú asztali ezüsttárgyak és garnitúrák képviselik.
A gyűjtőket is számos ritkasággal és érdekességgel várjuk. Biztosan kiérdemli a figyelmüket az 1760 körül Prágában készült, barokk, úti fűszertartó belsejében tűzaranyozással vagy az 1807-ben, Bécsben, Josef Schneider műhelyében készült empire kávéskanna, valamint az aranyozott ezüst, bécsi rokokó misekehely.
 
Forrás: bav.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.