Hírek, aktualitások

dátum 2015-04-22 idő 09:48

BÉFLEX, az egységes cégarculat eszközeinek tárháza

 A BÉFLEX Zrt. jogelődjét több mint két évtizede, 1991-ben alapította tulajdonosa, Bárán László, családi összefogás keretében. A kezdetben csak dekorációval foglalkozó cég műszakilag mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járt, így rövid idő alatt piacvezető pozícióba került. 

Az innovatív beruházásokat megvalósító vállalat mára a szegmens legkomplexebb reklámeszköz tervező és gyártó cége lett. Digitális nyomda, dekorációs stúdió, papír display ágazat, signage – műszaki, POS, valamint design divíziói az ügyfelek mind teljesebb körű kiszolgálását célozzák.


Mit jelent ez a megrendelőink számára? Azt, hogy létezik egy olyan vállalkozás, amely az egységes cégarculatra figyelő hálózatok mindennapjait segíti! 
 
Mára ugyanis cégautó flottákat dekorálunk, számos referenciánk van arculatot tükröző üzletbelsők, eladási szigetek vagy kiállítási standok tervezése és kulcsrakész kivitelezése terén. 
  
Az üzletbelsők kültéri és beltéri feliratait, LED világítással ellátott céglogóit, totemoszlopait és egyéb – akár egyedi – kültéri eszközeit is tervezzük, gyártjuk és installáljuk, nemcsak itthon, de Nyugat-Európa számos országában is.

A promóciók és kampányok eszközeit is szállítjuk, legyen szó a hosszabb távra szóló dekorációs és kommunikációs eszközökről, plakátokról, polci kommunikációs eszközökről, hálózatok kirakati dekorációs kampányinak kivitelezéséről – akár országos viszonylatban is - vagy tartós és promóciós POS eszközökről, displayekről – a tervezéstől a kihelyezésig mindenben segítjük a cégek – és elsősorban a különféle profilú hálózatok munkáját.
Referenciáink között megtalálhatóak az ismert kereskedelmi hálózatok a TESCO-tól a SPAR-on át a SONY-ig, a mindenki által ismert FMCG márkák, a bankhálózatok szinte minden hazánkban működő tagja, a benzinkút és gyógyszer kereskedelmi hálózatok és márkacégek, a telekommunikációs hálózatok, elektronikai márkák és még nagyon sokan mások.  
 
A vállalatunk - az egyedi igények kielégítése mellett – gyártási kapacitása jellegéből adódóan leginkább a közepes és nagy hálózatok teljes körű kiszolgálását képes garantálni versenyképesen. A teljes szolgáltatási és logisztikai hálózat adott ehhez, amely szükséges az ilyen jellegű feladatok zökkenőmentes megoldásához. A határidők, az átadások és kampányindulások megvalósulása így zavartalan, ügyfeleink munkatársai nyugodtan koncentrálhatnak a marketing egyéb területeire, a BTL aktivitások és arculattal kapcsolatos kérdések oroszlánrészét megoldjuk.    
                                                                                                                                                                  
Ha Ön szeretné beszállítóként is megismerni a BÉFLEX Zrt-t, azt akár egy egyszerű ajánlatkéréssel is megteheti. 
 
Amennyiben több információt szeretne kapni a BÉFLEX szolgáltatásairól, a lenti elérhetőségek bármelyikén érdeklődhet. Ugyanitt igényelhetők elektronikus formátumú referencia katalógusok is.
 
Varga Kornélia 
Marketing & PR Manager
E-mail.: kvarga@beflex.hu,
Tel.: 1 / 456 3649
Mobil: 20 / 464 7974


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.