Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-10 idő 09:42

Beindult a Taco Emoji Gyár!

Végre megérkezett a taco emoji, a Taco Bell a "taco emoji gyárral" ünnepel!
 
Tegnap az amerikai gyorsétterem lánc és a Deutsch L.A. közösen bemutatta a szolgáltatását, minek köszönhetően futótűzként terjed a régóta várt taco emoji. Az akcióhoz 600 különféle tartalmat készítettek. 
Azok a twitter felhasználók, akik a taco emojit használják üzenetükben, és mellé bármilyen más emojit helyeznek el, a Taco emoji motor automatikusan elhelyez egy tacos gifet vagy képet a tweet alatt. A kép természetesen a két emoji felhasználásával készült, és igen széles választékban lehet variálni az emojikat.
 
Ha a taco mellett egy napszemüveges smiley-t helyezünk el, a válasz egy napszemüveget viselő taco lesz. Valahogy így:
 
 
A  taco és a béka keresztezéséből pedig egy a hercegnő és a királyfi történetének aranyos feldolgozása tárul a felhasználók elé:
 
 
Szerdától egy további akció is indul, ami elsősorban az instagram használókat célozza meg. A taco csomagolása pop-art stílusú lesz, és természetesen több különbözőt gyártottak ebből is. A hálózat reméli, hogy minél többet küzdenek majd a csomagolások összegyűjtéséért az instagramon.
 
 
A taco emojira az igényt már tavaly novemberben benyújtották, és 33.000 aláírás is került az idítványra, mégis idén júniusig kellett várni az emotikon megszületésére. A Taco Bell vágyainak megfelelően elérhető minden okostelefon emotikon billentyűzetén.
 
forrás: adweek.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.