Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-19 idő 09:50

BENU - Új arculatot kapott a Rézkígyó Gyógyszertár

Új arculatot kapott a Rézkígyó Gyógyszertár. A 80-as évek óta működő, napjainkban a BENU Gyógyszertár Hálózathoz tartozó Rézkígyó Gyógyszertár meglepte a dunakeszi lakótelepen és vonzáskörzetében élőket.
Az eddig is modern megjelenésű gyógyszertár a vásárlók igényeit figyelembe véve most még szebb és praktikusabb kialakítású lett. Az orvosi rendelő épületegyüttesében található Rézkígyó Gyógyszertárat 2014 júniusában a BENU Koncepciónak megfelelően alakították át. A zárt vitrinek helyett számos termék nyitott polcokon kapott helyet, amely lehetővé teszi a kényelmes nézelődést és válogatást, az hatóanyagok és árak összehasonlítását. A tematikus elrendezésnek köszönhetően a kibővült kínálat könnyen áttekinthető, mindenki egyszerűen megtalálja, amit keres. Ha azonban tanácsra van szükség a gyógyszertár szakemberei a tára asztalok mögül kilépve a polcoknál, a termékek között is segítséget tudnak nyújtani.

A hivatalos megnyitó ünnepségen az Önkormányzat képviseletében Seltenreich József Sport és Ifjúsági ügyekért felelős Tanácsnok mondott beszédet, aki maga is, mint régi vásárló érkezett az eseményre. Szavaival méltatta azt az erőfeszítést, melynek eredményeképpen a Rézkígyó Gyógyszertár is gyönyörű, modern berendezést és arculatot kapott. Polgármester Úr szavait is tolmácsolva reményét fejezte ki a környező épületek és terek megújulására, modernizálására vonatkozóan, az egészséges lakó- és munkakörnyezet megteremtésével.

forrás: benu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.