Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-19 idő 09:50

BENU - Új arculatot kapott a Rézkígyó Gyógyszertár

Új arculatot kapott a Rézkígyó Gyógyszertár. A 80-as évek óta működő, napjainkban a BENU Gyógyszertár Hálózathoz tartozó Rézkígyó Gyógyszertár meglepte a dunakeszi lakótelepen és vonzáskörzetében élőket.
Az eddig is modern megjelenésű gyógyszertár a vásárlók igényeit figyelembe véve most még szebb és praktikusabb kialakítású lett. Az orvosi rendelő épületegyüttesében található Rézkígyó Gyógyszertárat 2014 júniusában a BENU Koncepciónak megfelelően alakították át. A zárt vitrinek helyett számos termék nyitott polcokon kapott helyet, amely lehetővé teszi a kényelmes nézelődést és válogatást, az hatóanyagok és árak összehasonlítását. A tematikus elrendezésnek köszönhetően a kibővült kínálat könnyen áttekinthető, mindenki egyszerűen megtalálja, amit keres. Ha azonban tanácsra van szükség a gyógyszertár szakemberei a tára asztalok mögül kilépve a polcoknál, a termékek között is segítséget tudnak nyújtani.

A hivatalos megnyitó ünnepségen az Önkormányzat képviseletében Seltenreich József Sport és Ifjúsági ügyekért felelős Tanácsnok mondott beszédet, aki maga is, mint régi vásárló érkezett az eseményre. Szavaival méltatta azt az erőfeszítést, melynek eredményeképpen a Rézkígyó Gyógyszertár is gyönyörű, modern berendezést és arculatot kapott. Polgármester Úr szavait is tolmácsolva reményét fejezte ki a környező épületek és terek megújulására, modernizálására vonatkozóan, az egészséges lakó- és munkakörnyezet megteremtésével.

forrás: benu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.