Hírek, aktualitások

dátum 2017-07-13 idő 13:52

BENU Kupa - Magyar vízilabda-tornagyőzelem a vb-főpróbán

A magyar válogatott nyerte a Budapesten rendezett BENU Kupa férfi vízilabdatornát, amely a hétvégén kezdődő hazai vizes világbajnokság főpróbájának számított Märcz Tamás legénysége számára.


forrás: hiros.hu

Az együttes a négycsapatos torna vasárnapi zárónapján a románokat győzte le, így százszázalékos teljesítménnyel végzett az első helyen.

A BENU gyógyszertár hálózat a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója.
A Magyar Kupa-sorozatnak és ősz óta a fiú ifjúsági bajnokságnak is a névadója a BENU, sőt a hagyományos nyári felkészülési torna is a cég nevét viseli, a Magyar Vízilabda-szövetség pedig büszke arra, hogy egy ilyen jelentős vállalat támogatja a vízilabdát. Az együttműködés sikerességéről pedig mindent elárul, hogy a felek újabb egy évvel meghosszabbították a köztük lévő megállapodást.
 
A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a BENU Magyarország Zrt. a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a BENU Magyarország Zrt. a piacon egyedülálló tudásbázis birtokosa. 2012-től a BENU Gyógyszertár Franchise révén a piac független szereplői számára is elérhetővé vált a BENU Gyógyszertár Koncepció, az Európa számos országában sikerrel működő, hazai viszonyokra alkalmazott üzleti modell.
 
A BENU Gyógyszertárak működését meghatározó két legfőbb érték az ember és az egészség. Gyógyszertáraink legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő kiszolgálása. Közös célunk olyan vásárlóbarát gyógyszertárak kialakítása, amelyek egyesítik a hagyományos gyógyszerészeti tudást egy nemzetközileg már tesztelt üzleti koncepcióval a szakmai siker és a nagyobb eredményesség érdekében.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.