Hírek, aktualitások

dátum 2017-03-02 idő 09:40

Bevezetheti a McDonald’s a házhozszállítást

Sikeresen tesztelte Floridában a McDonald’s a házhozszállítást, a cég most azt tervezi, hogy hamarosan több országban is bevezetik az új szolgáltatást - írja a hvg.hu. 
Az elmúlt öt évben ötszázmillióval kevesebb vendég fogyasztott az aranyíves éttermekben, ezért új piacokat kellett keresniük. Lucy Brady, a McDonald’s stratégiai igazgatója is arról beszélt: ez jelentős üzleti lehetőség, amit még nem használtak ki, pedig akár 100 milliárd dolláros is lehet a globális házhozszállítási piac.
 
A Financial Times úgy tudja, hogy az Uberrel közösen folyt a floridai teszt, de a cég ezt még nem erősítette meg. Annyi biztos, hogy a legnagyobb növekedési lehetőségeket az Egyesült Államok és Kanada mellett Franciaországban, Németországban és Nagy-Britanniában látják: ezekben az országokban a lakosság háromnegyede legfeljebb nyolc kilométeren belül él a legközelebbi McDonald’stól.
 
Néhány éve egyébként még épp azt magyarázta a McDonald’s, hogy miért nincs házhozszállítás náluk. A Meki Lexikonnak nevezett portálon azt írták: frissen elkészített, forró ételeket szeretnének felszolgálni, ezért kizárólag akkor indítanak kiszállítás-szolgáltatást, ha biztosak benne, a kiszállított ételek ugyanolyan kiváló minőségben érkeznek vendégeikhez, mintha azokat az éttermeikben szolgálták volna fel.

Hvg Online
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.