Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-28 idő 13:58

Bezzeg az én időmben - a legjobb franchise hálózatok 2011-ből

A Szövetség a pályázók ösztönzésére, tagjainak teljes körű tájékoztatására törekedve cikksorozatot indított, mely írásokban - 2008 és 2012 között - minden év díjazottjait bemutatja. Az összeállításokban mind a rendszergazdákról, mind pedig a díjat kapott franchise átvevő partnerekről megemlékezik. Negyedik alkalommal a 2011-es év díjazottjai kerültek sorra.
 
"Évről évre díjazzuk a legjobb átvevőket és hálózatokat. Ez a rangos díj nagy presztízzsel bír a hazai franchise szakmában. Az elmúlt évek nyertesei felhasználták kommunikációjukban az általunk odaítélt díjakat." - hangzott el a Díjkiosztó Gála ünnepi köszöntőjében, melyre 2012. január 26-án került sor.
 
 
A díjak a következő kategóriákban kerültek kiosztásra: az év franchise hálózata, az év dinamikusan fejlődő franchise hálózata, valamint az év franchise átvevője, és az év fiatal sikeres franchise átvevője. A díjazottak kizárólag a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők pályázatainak elbírálása alapján részesültek az elismerésekben.
 
A 2011. év franchise hálózata a DIEGO Kereskedelmi hálózat. Az akkor 20. születésnapját ünneplő franchise hálózat több mint 120 szakáruházból állt. A DIEGO meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence padlóburkoló és lakásdekorációs termékek kereskedelmének piacán.
 
 
A DIEGO franchise hálózat 3 saját és 118 franchise áruházat lát el termékekkel. Magyarországon (88), Romániában (18) és Szlovákiában (15), áruházban értékesít. Magyarország egyik legismertebb márkája, ismertsége hazánkban meghaladja a 90 százalékot.
 
Az év dinamikusan fejlődő franchise hálózata díjat a BioHair Hajvágószalon érdemelte ki. Az első hajvágószalont 2010 februárjában nyitották meg, melyet hamarosan továbbiak követtek, először csak a fővárosban, majd nagyobb vidéki városokban is.
 
 
Ma már több mint 30 szalont üzemeltetnek országszerte, 200 fodrásznak és 60 recepciósnak biztosítanak megélhetést. Megjelenésükkel megújították a fodrászati világot Magyarországon. Havi 40 ezer vendég fordul meg egységeikben.
 
Az év franchise átvevője díjat Komondi István, a McDonald’s franchise partnere kapta. Tizenöt éve csatlakozott hálózatához. Keszthelyen, Zalaegerszegen, valamint Sopronban egységeiben közel 200 dolgozót foglalkoztat.
 
 
Kimagasló munkájának köszönhetően éttermei forgalmát évről évre tudta növelni. A hálózat két alkalommal választotta meg az Év Franchise Partnerének, keszthelyi étterme pedig 2010-ben az „Év Franchise Étterme” kitüntetésben részesült.
 
Az év fiatal sikeres franchise átvevője elismerést Dákai Zsófia, a J.PRESS franchise hálózat partnere vehette át. Dákai Zsófia 2008-ban csatlakozott a hálózathoz. Tatabányán, Székesfehérváron és Veszprémben nyitott üzletet. 2011 nyarán átvette a Duna Plázában már működő egység üzemeltetését.
 
 
A 2011-es évben a négy franchise üzletének árbevétele meghaladta a 100 millió Forintot, amely 25 százalékát teszi ki a hálózat franchise üzletei árbevételének.
 

A franchise díj

 
A Magyar Franchise Szövetség minden évben versenyt hirdet tagjai között, mely megmérettetésen a legnagyobb hazai és külföldi illetőségű franchise hálózatok vesznek részt azért, hogy kiderüljön, ki az év legjobbja átadói és átvevői szinteken is.
 
 
A 2013. év díjazottjainak névsora jövő januárban kerül kihirdetésre, a Szövetség hagyományosan, minden év elején megrendezett díjkiosztó gálavacsoráján. Ismét elindult a versengés - október közepén - a hatalmas presztízzsel járó díjakért, a szakmai szervezet franchise rendszergazdái és átvevői között.
 
Forrás: franchise.hu
Szerző: ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.